Vacante

#buget #companie # buget vacanta # sfaturi de vacanta #buget de calatorie companii # buget de calatorie # reducere buget

Modalitati de a reduce bugetul de calatorie pentru companii

American Express Global Business Travel a identificat mai multi factori de luat in consideratie de catre o companie atunci cand vrea sa reduca si eficientizeze bugetul destinat calatoriilor.

American Express Global Business Travel este o companie leader global in managementul turismului de afaceri. Compania lucreaza cu alte companii de peste tot din lume pentru realizarea unor programe de calatorie care raspund cerintelor clientilor. Iata in continuare cativa dintre factorii si sugestiile pentru reducerea bugetului de calatorie:
 

1. Agentii de turism
 

Companiile isi pot rezerva calatoriile prin intermediul agentiilor de turism deoarece in asa fel se maximizeaza efortul bugetar. In afara canalelor traditionale, compania sfarseste prin a pierde bani, pe termen lung. Apoi, angajatul are mai multa siguranta, beneficiind de asistenta in caz de forta majora .
 

2. Biletele de avion neutilizate
 

Desi in contractele cu furnizorii este negociata reorientarea biletelor neutilizate, acest lucru nu se intampla de fiecare data in realitate. Adesea, companiile isi pierd banii cand planurile de calatorie sunt anulate. Biletele de avion neutilizate trebuie urmarite, precum si costurile.
 

3. Destinatia in care se calatoreste
 

Companiile pot analiza care sunt destinatiile in care angajatii calatoresc frecvent, astfel incat tarifele de baza sa fie negociate pe rute si volume.
 

4. Tarifele incarcate
 

Compania aeriana negociaza la nivel corporativ un tarif, insa in sistemul de rezervari al hotelului este incarcat un alt tarif. Diferentele per caz pot fi de numai cativa euro, insa adunate, acestea ajung la sume considerabile. In plus, pot exista discrepante la servicii utile, oferite de catre hotel in pretul cazarii, precum conexiunea wireless sau chiar existenta meselor, care se transforma in alte cheltuieli.

La acesti factori se adauga si altii, precum respectarea politicilor de travel sau urmarirea cheltuielilor realizate pe parcursul calatoriilor in scop de afaceri.

Sursa foto: dailymoneysaving.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea