Vacante

#hamburg #munchen #timisoara #sibiu #arad #romania #mamaia #neptun #turistic #romanesc #litoral #hotelieri #tour operatori #tui #thomas cook-neckerman #its #dertour

Marii tour operatori promoveaza iar Romania

Romania apare din nou in cataloagele de vacanta ale marilor tour operatori Dertour , ITS şi Thomas Cook, dupa doi ani de absenta.

Potrivit Adevarul, autoritatile turistice romane au semnat parteneriate cu tour operatorii Dertour, thomas cook-neckerman si ITS. In urmatoarea perioada vor incepe negocieri cu TUI, cel mai mare tour operator din Europa. Succesul acestor tratative este important deoarece acceptul germanilor va creste prestigiul destinatiilor alese pentru promovare.

Romania a fost scoasa din cataloagele marilor jucatori turistici

Cu doi ani in urma, tour-operatorii europeni TUI si Thomas Cook-Neckermann au renuntat sa mai aduca turisti straini in Romania si au eliminat din cataloagele lor ofertele romanesti. Aceasta decizie a fost luata din cauza nemultumirii fata de conditiile de cazare si preturile mari practicate de catre hotelieri. Alte motive au fost legate de zgomotul si lipsa curateniei din statiunile romanesti.

Orase romanesti promovate in cataloagele tour operatorilor

Astazi, atentia tour operatorilor se indreapta din nou catre Romania, in special in ceea ce priveste circuitele in principalele orase turistice si sejururile pe litoralul romanesc.

De exemplu, cu Dertour turistii pot face rezervari la Marea Neagra in statiuni precum Neptun si Mamaia, cu preturi de la 23 euro de persoana pe noapte. Dertour ofera si calatorii cu autocarul intre cateva orase europene si orase din Romania, Sibiu, Arad, Timisoara. O calatorie Munchen – Sibiu costa 45 euro de persoana si tot atat pentru Hamburg – Arad.

Clientii Dertour gasesc in catalogul Romania-Bulgaria informatii despre principalele obiective turistice ale Bucurestiului, precum si detalii despre atractiile nationale din orase istorice, precum Alba Iulia, sau zone naturale protejate, ca Delta Dunarii. ITS ofera vacante pe litoral si in Delta Dunarii, precum si oferte de cazare in Bucuresti. Totodata, clientii ITS pot alege din cataloagele companiei tratamente corporale si wellness.

"In prezent, ne indreptam atentia asupra unor activitati de promovare prin intermediul insertiilor publicitare in cataloagele turistice ale marilor tour-operatori germani Dertour, ITS si Thomas Cook, cu care am incheiat contracte de parteneriat, pentru ca de anul viitor Romania sa fie prezenta in cataloagele de vacanta ale acestora. In acest sens, pentru promovarea turismului romanesc estimam suma de 200.000 de euro", a declarat ieri Lucia Morariu, secretar de stat in Ministerul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale (MIMMCTPL).

Promovarea se va face si prin intermediul companiilor aeriene, ceea ce va costa circa 120.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea