Vacante

# preturi maldive # sejur maldive #vacanta Maldive #maldive

Maldive, paradisul tropical ideal pentru o vacanta perfecta

Nisip fin, apa turcoaz, recif de corali si pesti tropicali. Asa poate fi descris, pe scurt, paradisul denumit Maldive.

Arhipeleagul Maldive este alcatuit din aproximativ 220 de insule locuite. Aici, se afla si Rezervatia Biosferei Atolului Baa care cuprinde 75 de insule, dintre care 13 locuite, iar 10 sunt statiuni de vacanta.

Maldive impresioneaza prin vegetatia luxurianta, plajele intinse cu nisip alb, fin si apa cristalina de culoarea turcoazului. Un adevarat paradis pentru iubitorii de natura si plaje. Clima tropicala face ca insulele sa poata fi vizitate in perioada de iarna, cand temperaturile din Romania unt cu mult sub ) grade Celsius. Astfel, iubitorii de soare si caldura pot evada pentru o saptamana sau mai mult intr-un paradis tropical pentru a uita de neplacerile cauzate de iarna.

Perioada ideala pentru un sejur in Maldive

Perioada perfecta pentru a vizita Maldive este intre lunile decembrie si martie, insa clima este numai buna pentru plaja incepand din noiembrie. Exista insa riscul ca in noiembrie sa prinzi si zile cu nori si chiar ploi slabe, uneori, insa, in cea mai mare parte zilele sunt insorite.

Daca planuiesti sa petreci Sarbatorile de Iarna intr-un mediu tropical sau vrei sa planuiesti o vacanta pentru inceputul anului, pe Roju.ro gasesti o multime de oferte de sejururi din care poti alege ceea ce ti se potriveste.

Pachete de sejur pornesc de la 1139€ de persoana si includ 7 nopti de cazare, cu mic dejun, demi pensiune, pensiune completa sau all inclusive, ghid turistic, bagaj de cala, taxe de aeroport si transfer pana la resort. Transferul de la aeroport la resort se face fie cu barca rapida, fie cu hidroavionul, in functie de destinatie.

In perioada noiembrie 2021 – martie 2022, zborurile de tip charter catre Maldive se pot face direct, fara escala, din Bucuresti si Cluj-Napoca.

Ce poti face in Maldive

Maldive este o destinatie captivanta atat pentru cupluri, cat si pentru familii cu copii. Este insa destinatia preferata a indragostitilor iar multi o considera destinatia ideala pentru luna de miere.

Visezi la o luna de miere in paradisul denumit Maldive? Orienteaza-te catre Cocoa Island, una dintre cele mai cautate destinatii din Maldive de catre cupluri. Insula este situata in Atolul Male de Sud si are o vegetatie luxurianta cu bananieri, cocotieri, plantatii de mango si o multime de alte plante exotice.

Aici vei fi intampinat de o multitudine de bungalow-uri pe apa. In total exista 33 de vile pe apa care te imbie le relaxare. Cazarea la o vila pe apa este o experienta unica, pe care oricine ar trebui sa o experiemtneze cel putin o data in viata. Plajele acoperite cu nisip fin de culoare alba, apele turcoaz si peisajele de vis fac din aceasta destinatie un adevarat rai. Nu degeaba se spune ca Maldive este locul perfect pentru luna de miere.

Maldive nu este doar o destinatie de vacanta unde faci plaja si atat. Aici te poti bucura de activitati recreative precum pescuit pe timp de noapte, excursii cu submarinul, scuba diving in marea bariera de corali, iar acestea sunt doar cateva dintre activitatile disponibile.

Daca te-am convins sa alegi Maldive ca urmatoarea destinatie de vacanta, rezerva acum pe ROJU.ro sejurul tau in Maldive si alege in timp real, direct pe website, dintre zecile de oferte disponibile pe cea potrivita nevoilor tale.

Fa-ti de acum o rezervare daca iti doresti sa te bucuri de un sejur de 1 Decembrie, de Craciun, Revelion sau chiar de 8 Martie, in paradisul tropical denumit Maldive.

Urmareste periodic Roju.ro pentru a descoperi oferte de vacanta cu discount-uri si alege ofertele Early Booking sau Last Minute, daca iti doresti sa faci economii.

Despre Roju.ro

ROJU Travel este agentie de turism tour operatoare care functioneaza pe piata de mai bine de 15 ani si integreaza in website-ul propriu toti operatorii de turism din Romania si peste 178.000 operatori de cazare din toata lumea. Totul pentru a oferi statusul disponibil in timp real, pentru orice vacanta rezervata pe www.roju.ro.

Alege filtrul de disponibilitate si se vor afisa doar vacantele cu disponibilitate pe loc!

Suntem foarte prompti pe WhatsApp, Chat, Facebook, sau la 0752.200.003.

Date de contact:

Iacob Traian Aurelian

rezervare@roju.ro

0752.200.003

Rethink, Relax, Rejoy with ROJU.ro!

FOTO: roju.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea