Vacante

#baile tusnad #oferte

Mai variate decat crezi! Consulta ofertele de cazare in Baile Tusnad!

Vindecarile miraculoase au contribuit la celebritatea multor locuri din lume, iar printre acestea se numara si statiunea romaneasca Baile Tusnad. Se spune ca, in urma cu aproape 200 de ani, fiul unui cioban s-a vindecat ca prin minune dupa ce a facut baie, de mai multe ori, in izvoarele din zona.

 

Vestea s-a raspandit rapid si statiunea a devenit tot mai cunoscuta. Dupa distrugerile suferite in timpul revolutiei de la 1848, a reusit sa isi revina rapid, in 1852 orasul fiind vizitat chiar de imparatul austriac Franz Joseph. Odata ce renumele a fost fixat, dezvoltarea a continuat pana in zilele noastre.

Unii dintre cei care cauta cazare Baile Tusnad sunt interesati si astazi de proprietatile vindecatoare ale apelor din zona, in timp ce alte persoane sunt atrase mai degraba de naturaletea pitoreasca a zonei si de obiectivele turistice aflate in apropiere, precum singurul lac vulcanic din Romania, Sfanta Ana.

Iata unele dintre cele mai interesante oferte de cazare in Baile Tusnad, despre care poti gasi informatii pe site-ul companiei de turism Christian Tour!

Hotel O3zone – ideal atat pentru tratament, cat si pentru companii

Situata in centrul statiunii, aceasta unitate de cazare in Baile Tusnad se dovedeste locul ideal pentru turistii care doresc sa beneficieze de diferite tratamente si proceduri ale centrului SPA. In acelasi timp insa, este potrivit si pentru companiile care doresc sa organizeze diverse tipuri de evenimente.

Datorita pozitiei foarte bune, practic totul este in apropiere: Lacul Ciucas la numai 600 de metri, Club Aventura la 400 de metri, iar gara din localitate la 450 de metri distanta. Pentru cei care vin cu masina, este asigurat accesul la parcare gratuita.

Clasificat la categoria 4 stele, hotelul pune la dispozitia turistilor 117 spatii de cazare, camere duble si apartamente. Fiecare dintre acestea dispune de televizor si minibar, este dotata cu aer conditionat si cu baie proprie, unde gasesti dus, uscator de par, halat de baie si articole de toaleta gratuite.

Restaurantul ofera preparate atat din bucataria clasica, cat si din cea specifica zonei. In plus, exista terasa, bar, sala de conferinte, piscina, centru SPA si baie turceasca, sauna si masaj, precum si o camera de bagaje. Accesul Wi-Fi este disponibil pe toata suprafata unitatii de cazare din Baile Tusnad.

Hotel Ciucas – spatiu si eleganta

Una dintre cele mai moderne unitati de cazare din Baile Tusnad, acest hotel de 3 stele pune la dispozitia oaspetilor 103 camere duble, 13 apartamente si 3 apartamente de lux, toate mobilate si echipate conform standardelor internationale.

Camerele duble sunt prevazute cu baie proprie cu cada sau dus, cu televizor, minibar, frigider, aer conditionat, uscator de par si telefon, iar accesul se face pe baza de cartela magnetica. Apartamentele beneficiaza de spatiu suplimentar si se remarca prin eleganta si lux.

La dispozitia oaspetilor se afla o piscina semi-olimpica dotata cu jacuzzi, un bazin pentru copii, cu inaltimea de o jumatate de metru, si un bazin de hidrokinetoterapie. La randul sau, baza de tratament din incinta hotelului este dotata cu o sala de gimnastica, sauna, salina si jacuzzi. Aici se pot face bai galvanice, masaj, electroterapie, bai carbogazoase, impachetari, aplicatii cu parafina si masti speciale.

Pentru a cunoaste toate variantele de cazare Baile Tusnad, consulta site-ul Christiantour.ro! Vei gasi numeroase motive sa vizitezi "perla" ascunsa de pe valea Oltului, una dintre cele mai indragite statiuni din centrul Romaniei!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea