Vacante

#franta #luna de miere #rio de janeiro #destinatii de vacanta #vietnam #st. lucia #africa de sud

Luna de miere in 2014: ce destinatii de vacanta sunt la moda anul acesta

Te casatoresti anul acesta si inca nu ai stabilit unde iti petreci luna de miere? Atunci este bine sa stii ca tendintele in materie de destinatii de vacanta s-au schimbat usor fata de anii trecuti. Multe agentii de turism propun sejururi in destinatii mai putin populare, dar foarte ofertante pentru un cuplu proaspat casatorit.

Vietnam si Africa de Sud, destinatii inedite pentru luna de miere

In 2014, Vietnam si Africa de Sud vor fi doua destinatii de top pentru luna de miere. Desigur, aceste destinatii nu se adreseaza mirilor care sunt dornici doar de romantism, ci mirilor care, pe langa romantism, vor sa experimenteze si lucruri noi, cum ar fi plimbarile de tip safari, divingul sau surful.

Sursa foto: exoticvisitors.com

St Lucia, o destinatie clasica pentru luna de miere

Tinerii insuratei care prefera o destinatie clasica pentru luna de miere pot opta pentru o vacanta in St Lucia, insulele Caraibe. Conform unui studiu realizat de o agentie de turism de top din Marea Britanie, Kuoni, mirii isi doresc o luna de miere intr-o destinatie in care se pot bucura de temperaturi constante de 27 de grade Celsius, cine la lumina lumanarii, tratamente spa, bai de soare si cat mai multe activitati distractive.

St Lucia este destinatia care indeplineste toate aceste criterii, iar in 2014 este locul perfect pentru o luna de miere de neuitat.

Sursa foto: flickr.com

Castelele frantuzesti, pentru o luna de miere in familie

O alta tendinta in ceea ce priveste destinatiile la moda pentru luna de miere in 2014 este reprezentata de vacantele alaturi de familie sau prieteni. Nu toti tinerii casatoriti vor sa petreaca o luna de miere in doi, asa ca agentiile de turism le-au citit gandurile si le pun la dispozitie posibilitatea de a inchiria un intreg castel sau vila de lux pentru o luna de miere alaturi de persoane apropiate.

Sursa foto: groomsadvice.com

Rio de Janeiro, pentru o luna de miere agitata

Mirii care vor sa se distreze pe cinste in luna de miere, pot alege ca destinatie pentru luna de miere Rio de Janeiro, Brazilia. Se spune ca distractia de pe plajele Copacabana si Ipanema este unica in lume.

Sursa foto: honeymoonlane.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea