Vacante

#landul salzburg #salzburg #sunetul zapezii

Landul Salzburg

Iarna in landul Salzburg

Zapada afanata, distractie pe partie si o multime de oferte extraordinare!

Super oferte! Acesta este SUNETUL ZAPEZII in landul Salzburg

Acolo unde iarna se poate auzi SUNETUL ZAPEZII, 22 de regiuni de schi, 580 instalatii de transport, 1.700 de km de partii, 2.200 de partii de schi fond si 380 de cabane intregesc aventura iernii. Indiferent daca petreceti vacanta cu familia & prietenii sau in doi, in sate de munte sau in mijlocul distractiei la apres ski, fie ca aveti parte de distractie & actiune in cele opt snowparc-uri sau de ture de schi fond prin peisajul de iarna – landul Salzburg va ofera si in aceasta iarna o distractie dupa alta!

Schi & snowboard: aici se ridica zapada!
Cristalele de zapada stralucesc cuceritor in soarele diminetii – luati repede schiurile si urcati cu prima telegondola pe muntii din Salzburg. Veti gasi inca urmele de ratrac pe partia proaspat preparata, partia libera si distractia poate incepe! Pachete atractive cu preturi calde pentru zile reci: in aceste oferte distractia si serviciile suplimentare sunt incluse in pret!
Aceasta este distractia pe partie: de ex. 7 nopti cazare inclusiv schipass pentru 6 zile in regiunea Hochkonig, de la € 358 / persoana.

Concediu de iarna cu preturi avantajoase pentru familii
Acest concediu a fost creat de specialistii pentru familii din Salzburg, anume pentru necesitatile parintilor si ale copiilor, unde cei mici sunt cei mai mari! In fiecare zi va puteti bucura de partide de sanius distractive, batai cu bulgari de zapada sau zile palpitante la schi alaturi de noi prieteni.
Pachete speciale pentru familii la preturi avantajoase: schipass si servicii suplimentare de top sunt deja incluse in pret si in multe locuri copiii pot locui gratuit in camera parintilor – astfel un concediu la schi cu intreaga familie devine accesibil!

Aceasta este distractia in familie: de ex. 1 saptamana concediu la schi pentru intreaga familie (2 adulti + 2 copii) incl. schipass pentru 6 zile, de la € 865 - pret pentru intreaga familie, intr-o locuinta de vacanta.

Pe urme nordice: descoperiti landul  Salzburg
Descoperiti peisajul de iarna din Salzburg, intr-un mod romantic, in acord cu natura. Schiul fond este o placere si in afara de asta este si programul perfect de fitness! Probabil ca cel mai romantic lucru este o drumetie cu trasura trasa de cai, prin peisajul de iarna de poveste – traiti concediul ca pe o poveste de Craciun!
Aceasta este placerea iernii: de ex. 7 nopti cazare in regiunea Leogang incl. echipament de schi fond pentru 6 zile si curs de 3 jumatati de zi, de la € 267 / pers.

Snowparc-uri in ONE BIG PARK
Ride hard, party hard – in opt snowparc-uri din landul Salzburg fanii freesport-ului se simt ca acasa! Va fi un concediu de iarna cu multa distractie & actiune pentru tineri si cei cu sufletul tanar – departe de mainstream si tot timpul la limita!
Acesta este un concediu cu actiune: de ex. 3 zile de curs „New School basic Slopestyle”, alaturi de monitori profesionisti, schiuri twintip, clapari, bete, casca si protectie, de la € 195 / pers.

Distractie nelimitata pe partie
23 de regiuni de schi si peste 2.2000 de km de partii: cu abonamentul Salzburg Super ski Card puteti schia din 07.11.09 in 02.05.10 in "cea mai mare regiune de schi din lume" si datorita tehnologiei moderne puteti trece cu ajutorul card-ului de toate barierele, fara sa le atingeti. Pont: Daca va rezervati card-ul pana in data de 04.12. puteti economisi pana la 60 euro!

Cu SOUND OF SNOW puteti castiga un concediu la schi in landul Salzburg sau casti de schi create de design-eri:  www.skipauschalen.salzburgerland.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea