Vacante

#parcuri de distractie #italia #lago di garda

Lago di Garda, vacante pentru parinti si copii

Situat la picioarele Alpilor, intr-o superba zona din estul Europei, Lago di Garda este cel mai mare lac din Italia. Scaldata in clima blanda mediteraneana, Lago di Garda relaxeaza turistii prin vegetatia infloritoare, cu lamai, oleandri, magnolii, vita de vie si maslini.

Pentru ca se situeaza la numai 30 de kilometri de Verona si 130 km de Venetia, ai ocazia sa faci excursii in faimoasele orase italiene.
 

Plaja, relaxare si distractie
 

Daca te atrag oraselele linistite unde poti rataci ore intregi pe stradutele inguste, cu piete colorate si magazine moderne, atunci alege "La Perla del Lago di Garda”, orasul Sirmione. Poti face plaja pe malul lacului sau in parcul acvatic Aquaria, unde exista si ape termale.

Sirmione castelSirmione este o comuna in provincia Brescia, in Lombardia. Zona este ofertanta pentru turistii pasionati de istorie si arhitectura: biserica San Pietro in Mavino, cu fresce datand din secolele XII – XVI. In Santa Maria Maggiore (pe la 1400 d.Ch) se afla fresce din secolul al XV-lea si o statuie de lemn a Madonnei Incoronate.

Sirmione este o statiune termala si un spa pentru sanatate si frumusete. Se fac inhalari, bai de namol, numeroase tipuri de masaj (masaj subacvatic), tratamente pentru afectiuni respiratorii, tratamente recuperatorii in piscine termale.

Turistii gasesc atat atractii culturale, cat si modalitati de distractie, discoteci, restaurante rafinate, pizza" title="pizzerii">pizzerii si magazine moderne. Zona este totodata un paradis pentru copii, gratie parcului de distractie Gardaland .

Desenzano del GardaIn Desenzano del Garda este preferat de turistii care prefera vacantele active, cu sporturi de sezon. Exista trasee de mountain bike si se pot practica sporturi acvatice, de la windsurf la sailing, gratie asezarii de-a lungul Lacului Garda. Cu origini vechi, din secolul I i.Ch, Desenzano a fost o statiune atractiva pentru familiile bogate din Verona si din alte orase.
 

Cat te costa o vacanta in Lago di Garda
 

Un circuit in Lago di Garda in aceasta vara costa de la 750 euro de persoana. Pachetul include cazare in hoteluri de la 2 la 5 stele cu mic dejun, vizite: Cetatea Sirmione, Verona, Lacul Garda, Parcul Giardino Sigurta, castelele din Mantova, plimbare cu vaporasul.

Poti cere un pachet personalizat, in functie de nevoile tale. Pentru sejururi in Lago di Garda, preturile incep de la 250 euro de persoana si ajung la 450 euro. Oferta este valabila pentru hoteluri de 2 – 4 stele si sejururi de 6 zile. (Free Travel )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea