Vacante

Iubiti-va azi in vacanta valentina

De sfantul valentin profita de o noua vacanta, in care sa fii aproape de fiinta iubita. Ziua Indragostitilor include servicii speciale, personalizate dupa cuplurile beneficiare.

Ziua Indragostitilor in capitala Pentru cei aflati in Bucuresti, hotelurile de lux propun oferte speciale de Sfantul Valentin. Un hotel-boutique de 4 stele in stil rezidential propune oferte de la 70 euro de persoana. Pachetul include cina romantica la lumina lumanarilor intr-un restaurant elegant al hotelului, cu meniu special de Sfantul Valentin. Dimineata cuplul primeste micul dejun la pat. Cu toate acestea, sejurul este ofertant numai daca iti faci un program in oras, pentru ca facilitatile si serviciile hotelului sunt cele obisnuite pentru o astfel de categorie. Din fericire in capitala gasesti destule evenimente special concepute pentru 14 februarie.

Ziua Indragostitilor prin vecini Daca te-ai decis sa mergi la o azvarlitura de bat de casa, gasesti oferte frumoase in Budapesta si Bulgaria. Drumul cu masina personala ajunge intre 50 si 150 de euro. Nessebarul este un orasel vechi, incremenit parca in trecut, cu stradute din piatra cubica si circulatie restrictionata la autoturisme. Gasesti aici linistea si pitorescul unei vacante relaxante alaturi de persoana iubita. Cele mai ieftine camere in Budapesta si Bulgaria le gasesti cam la 30 de euro.

Ziua Indragostitilor in Europa In Europa gasesti camere destul de ieftine, daca mergi pe cont propriu, de la 25 de euro in sus. Ofertele de weekend la agentii sunt de la 300 de euro de persoana. De obicei acestea includ transport cu avionul , cazare la hoteluri de 3 si 4 stele cu mic dejun. Unul dintre cele mai romantice evenimente este Balul Johann Strauss . Gasesti oferte special concepute cu totul inclus la peste 600 euro. O alta destinatie potrivita este Parisul si o cina romantica intr-un restaurant din Tour Eiffel .

Meniul de Sfantul Valentin este destul de scump, dar experienta merita pentru cei cu buzunare generoase. Alte destinatii potrivite sunt Barcelona, Praga, Venetia, New York. In Paris si Venetia gasesti destula senzualitate amestecata cu ceva vechi si cu un strop de mister. Pentru o vacanta cu adevarat luxoasa mergi in Himalaya, India. Poti alege Wildflower Hall, unul dintre cele mai romantice hoteluri din lume, pentru a va simti impreuna cu adevarat deasupra lumii. Daca iubesti traditia si istoria popoarelor latine, atunci incearca o pousada in Portugalia. O camera intr-un vechi castel de acest gen iti va oferi somptuozitatea, misterul si emotia cautate. O vacanta te costa in jur de 650 euro. Venetia in gondola

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea