Vacante

#litoral #litoral romanesc

Intrari gratuite la muzee pentru turistii de pe litoral

Potrivit NewsIn, sfarsitul de saptamana aduce turistilor de pe litoral “Weekendul portilor deschise”. Intrarile la muzee vor fi libere, se organizeaza programe artistice si o defilare de masini in Constanta.

Turistii intra gratuit la Muzeul de Istorie Naţionala si Arheologie Constanta, Muzeul de Arta ,  Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii – Acvariu, Planetariu , Delfinariu, Expozitia de Pasari Exotice . Intrarea se face in baza biletului de cazare emis de către agentiile de turism.

Pe scena din zona Cazinoului din Mamaia va avea loc un program artistic multietnic, cu dansuri si muzica aromana , turco-tatara, dobrogeana, greceasca. Turistii gasesc pliante, brosuri, cataloage si materiale promotionale in info-centrul din Mamaia.

Pe 5 aprilie are loc o defilare de masini, de pe faleza Cazinoului din Constanta pana in statiunea Mamaia. Un numar de 16 masini din anii ’60 vor strabate zona.

Daca te gandesti sa te casatoresti, profita de nunti organizat la Hotelul Perla din Mamaia, la sfarsit de saptamana.

Turistii prezenti la evenimente au ocazia sa participe la tombola si sa castige de la carduri de atractii Constanta Pass, pana la weekenduri sau croaziere pe litoralul romanesc.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea