Vacante

#wellnes #ierburile afroditei #intoarcerea la apa #vacante

Intoarcerea la apa

Crezul nostru este ca Sanatatea nu inseamna doar lipsa bolilor. Sanatos esti atunci cand fiecare celula din organismul tau este fericita!

Suntem specializati in turism si evenimente wellness. Suntem un Tour Operator “Hub” al ofertelor de turism wellness din Romania, dar si din strainatate (wellness cruises, destinatii spa, silence hoteluri, Ayruveda Retreats etc.)

Cine sunt clientii nostri?

Oricine este interesat de un stil de viata sanatos si felul in care un asemenea lifestyle poate fi preluat si integrat in rutina zilnica. In vacantele si evenimentele noastre participa oameni aflati intr-o calatorie de (re)descoperire a sinelui, cupluri, familii cu copii, seniori sau echipe din diverse firme si corporatii. In functie de caracteristicile grupului, se construieste un program personalizat din toate punctele de vedere - durata, locatie, activitati s.a.m.d.

Cu ce ramai in urma unui program MTS Travel /Travelle?

In primul rand, vei incheia vacanta cu bateriile incarcate la maxim. Cu ce inveti in vacanta, ramai toata viata. Vei ramane cu tehnicile de relaxare indelung exersate, care se vor transforma in automatisme in cadrul vietii tale de zi cu zi.

Oferta MTS Travel / Travelle – wellness escapes:

Va asteptam atat cu propriile noastre programe, marca MTA Travel / Travelle (Circuite Wellness & culturale, Wellness Retreat-urile “Spaventura” etc.), cat si cu alte oferte ale partenerilor nostri (centre spa, detox, specialisti in yoga, tai chi, pilates, Ayurveda, medicina chineza, scoli de healthy cooking, dar si ghizi montani, ghizi specializi in turism de Aventura, turism ecvestru etc.)

Prin circuitele, wellness retreat-urile si evenimentele marca Travelle, oferim un charge-up all-inclusive: pentru minte, trup, suflet. Nu ne-am propus sa-ti umplem mintea cu invataturi din stravechi manual Zen, ci am grupat in programele Travelle trucuri practice pe care sa le poti aplica in fiecare zi, cu toate ca stilul tau de viata este destul de agitat, iar agenda aproape in permanenta plina.

Mai mult: imbinam bogatiile Romaniei (apele minerale, termale si alti factori naturali de cura) cu beneficiile SPA-ului. Prin sejururi de 2-3 nopti.

Un astfel de exemplu este la Herculum SPA, Hotel Afrodita, Baile Herculane – 2 nopti de cazare cu mic dejun pentru 2 persoane si: 1* ritual Ierburile Afroditei & 1* ritual Hercule It's Me

Pentru EA:

Ritualul Afroditei:

Circuit spa ce include Sauna cu Ierburile Afroditei - 45 min

Afrodita It’ s me, masaj cu miere- 75 min

Afrodita, zeita iubirii si a frumusetii, cunostea arta seductiei, iar retetele ei de ierburi ni s-au transmis pana astazi.

Esti invitat intr-o sauna cu Ierburile Afroditei sa-ti incepi voiajul catre tineretea vesnica a sufletului si bucuria de a trai prezentul. Aerul in sauna este uscat - cu o temperatura in jurul valorii de 75 Celsius, care va invaluie placut, iar aromele va vor imbata. Intre aceste ierburi: Busuiocul, Salvia, Rozmarinul, elixir al tineretii, determina o vitalizare a activitatii tuturor organelor, un plus de energie si de optimism, Cimbrisorul, Menta, Lavanda, Roinita si Maghiran.

Dupa experienta in sauna calda si aromata, este esential sa va racoriti si sa va relaxati. Puteti repeta sesiunea sau sa alegeti alta facilitate calda in circuitul spa-ului, mergand secvential intre rece si cald pana la momentul masajului. Amintiți-va sa va hidratati. Pregatiti-va pentru un tratament al zeilor.

Masajul cu miere este o adevarata baie de frumusete. Respirati incet si setati-va corpul si mintea pentru relaxare. Savurati pe deplin momentul!

Se foloseste miere naturala din surse locale, in forma lichida, la care adaugam cateva picaturi esentiale de portocala, lamaie si ienupar. Mierea se aplica ca o crema pe suprafata care urmeaza sa fie masata. Masajul se face cu o tehnica speciala, prin miscari controlate, pana cand mierea devine foarte lipicioasa, moment in care se indeparteaza. Miscarile specifice activeaza anumiti centri nervosi corespondenti organelor vitale, stimuleaza organismul, deblocheaza sistemul limfatic si creste afluxul de sange la nivelul zonei de lucru. Mierea hraneste pielea, infrumusetand-o si protejand-o, o face mai curata si mai luminoasa.

Masajul aduce o liniste profunda, va veti simti rasfatata precum o Afrodita a zilelor noastre, cu adevarat conectata la originea feminina si constienta ca obiectivul vietii este fericirea.

Pentru EL:

Hercule It’s me

Ritual spa pentru Revitalizare

Baie termala minerala- 20 min

Aseaza- te, Respira si Racoreste-te- 20 min

Masaj energetic – 75 min

Ritualul incepe cu o baie in bazinul cu apa termala minerala. Sunteti incurajati sa va miscati usor si lent in apa calda toate articulatiile. Toti muschii se relaxeaza profund, o caldura placuta va patrunde in fiecare fibra si inima o ia la goana batand mai repede. La iesirea din baie, racoriti-va, daca veti simti nevoia, stropindu-va fata cu apa rece, ori puteti bea un pahar cu apa. Veti fi invitati apoi sa va intindeti cu picioarele usor ridicate si veti fi inveliti cu grija, cu o patura moale de lana peste halatul pufos. Respirati adanc si lent, inima se va calma si ritmul va reveni la normal, in timp ce procesul de detoxifiere va continua. Dupa repaus, un dus ploaie pentru racorire va va trezi din visare si va veti simti infinit de calmi.

Apa de la izvorul Herculum SPA are o concentratie mare de sulf si poate face adevarate minuni pentru sanatate. Ofera ajutor terapeutic in reumatism, dureri de spate sau nevralgii. Este ideala pentru o piele frumoasa si sanatoasa, previne ridurile, ajutand in diverse afectiuni ale pielii. Reduce durerile cauzate de artrite, osteoartrite, ajuta in cistite. Reduce sindromul premenstrual, simptomele menopauzei si are efecte benefice in problemele de respiratie, precum astmul, bronsita sau rinita alergica. Iata de ce merita sa incercati baile cu sulf!

Lasati-va mai departe in mana unuia dintre expertii nostri pentru un masaj energetic. Acest tip de masaj lucreaza profund in muschi, dar in acelasi timp si cu fluxurile de energii ale corpului pentru a le readuce in echilibru. Masseurul lucreaza intuitiv folosind diverse tehnici, in funcție de ceea ce va doriti sau de ceea ce are nevoie organismul dumneavoastra. Veti deveni pe deplin constient si de tensiunile din corp, dar, treptat treptat, si de detensionarea care se produse. Se relaxeaza atat corpul fizic cat si mintea, iar odata ce energia incepe sa curga din nou, veti constata ca va veti simti complet renascut si cu un plus de vitalitate, gata sa impliniti toate muncile unui Hercule modern.

Pret pachet:

205 EUR / camera dubla cu mic dejun pentru 2 persoane si 1 ritual spa / persoana

Include: 2 nopti de cazare cu mic dejun pentru 2 persoane, acces la zona SPA, si, la alegere 1 ritual / persoana: 1* ritual Ierburile Afroditei (durata: 120 min, recomandat doamnelor) & 1* ritual Hercule It's Me (durata 115 min, recomandat domnilor).

Disponibil si sub forma de Gift Voucher, pentru un cadou-experienta de neuitat!

Pentru comanda selectati butonul "Rezerva".

Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Oferta nerambursabila (nu sunt permise modificari sau anulari). Necesita plata integrala pentru finalizarea rezervarii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea