Vacante

#turism #destinatii vacanta #sfaturi vacanta #hoteluri londra #hoteluri marea britanie

In Londra sunt cele mai proaste hoteluri din Marea Britanie

Londra are o proasta reputatie de mai multi ani in ceea ce priveste hotelurile sale. Daca in 2011 capitala se situa printre orasele cu cele mai proaste hoteluri, anul acesta istoria se repeta. Un nou sondaj trage un semnal de alarma in ceea ce priveste calitatea hotelurilor din Londra. Peste 10 mii de persoane sunt de parere ca hotelurile din metropola londoneza ar trebui sa-si imbunatateasca serviciile.

Londra are cele mai proaste hoteluri din Marea Britanie

Conform unui sondaj realizat de hotel.info, Londra s-a clasat pe locul 10 intr-un top al hotelurilor din Marea Britanie cu cea mai mare rata de satisfactie a clientilor. 9 orase au obtinut un scor mai bun decat Londra, ceea ce pune la indoiala calitatea serviciilor hoteliere din capitala. Rezultatul este cu atat mai important cu cat Londra urmeaza sa primeasca un numar foarte mare de vizitatori in timpul Jocurilor Olimpice.

Sondajul a fost creat in functie de mai multi factori, printre care:

- calitatea camerei de hotel
- cat de prietenos este personalul hotelier
- curatenie
- zgomot
- raport calitate-pret
- mancare.

Cele mai bune hoteluri le are orasul Sheffield, care a obtinut un scor de 7.6 dintr-un total de 10. Acesta este urmat de Liverpool, Leeds si Edinburgh. Londra a obtinut un punctaj de numai 6.58.

In 2011, un sondaj realizat de Trivago.co.uk a aratat ca Londra are cele mai proaste hoteluri din Europa. Sondajul a fost realizat pentru 1000 de orase de pe continent, tinand cont de 100 de criterii si s-a bazat pe 28 de milioane de review-uri. Au fost luate in consideratie orasele care aveau peste 50 de hoteluri.

Singurele orase care in 2011 au obtinut un scor mai mic decat Londra sunt Lloret del Mar si El Arenal in Spania, Sliema in Malta. Unele dintre cele mai importante criterii pentru cei intervievati au fost pretul camerei de hotel si calitatea hotelului. Cele mai bine cotate orase de anul trecut au fost Dresden in Germania (82.32 puncte), Cracovia in Polonia (81.09) si Bruges in Belgia (81.03). Londra a obtinut un punctaj de 72.2.

Hotelurile din Varsovia sunt cele mai bune

Sondajul din acest a a mai aratat ca Londra se afla in urma altor orase europene in privinta calitatii hotelurilor. Astfel, Helsinki, Bratislava, Berlin, Tallinn, Riga, Praga si Madrid s-au clasat inaintea metropolei londoneze. Orasul cu cel mai bun scor este Varsovia, in Polonia. Turistii care au stat in hotelurile din Varsovia i-au acordat acestuia 7.9 puncte din 10.

Cele mai bune hoteluri din Londra

Londra, insa, are si multe hoteluri foarte bune. Five Star Alliance detine o lista cu cele mai bune hoteluri din Londra. Este vorba despre hoteluri de lux de 5 stele si hoteluri de 4 stele din metropola. Printre acestea se afla Dukes Hotel, The St. Pancras Renaissance London Hotel, Hyatt Regency London The Churchill, The Langham London, Baglioni Hotel London, St Ermin's Hotel London etc.

Afla Cum sa gasesti cazare in Londra si Cat platesti pentru cazare la olimpiada din Londra.

Foto: 0800london-hotels.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea