Vacante

#vacanta #concurs #dubai # destinatie exotica

In decembrie te trimitem in Dubai!

Ti-ai dorit vreodata sa-ti petreci vacanta de iarna intr-o destinatie exotica? Participa la concursul "In decembrie te trimitem in Dubai!"  si ai posibilitatea sa castigi o vacanta de doua persoane in Dubai, in luna decembrie! Acasa.ro impreuna cu Travelmax te trimit in decembrie in Dubai!

Inscrie-te in concursul "In decembrie te trimitem in Dubai!" si poti castiga un sejur pentru tine si un insotitor la alegerea ta, intr-una dintre cele mai scumpe destinatii de vacanta.
 

Cum sa participi la concurs
 

Urmeaza cei 3 pasi ai concursului. Gaseste cele 9 produse ascunse in spatele obiectelor din peisaj. Descrie un personaj caruia ii apartin produsele si argumenteaza alegerea facuta. Mergi apoi pe pagina de Facebook a Travelmax si da click pe "Like".

Castigatorul concursului va fi concurentul care va crea cea mai interesanta poveste in care argumenteaza alegerea facuta cu privire la personaj. Acesta va fi anuntat in data de 23 octombrie 2011 de catre echipa Acasa.ro. Concursul se desfasoara in perioada 24 septembrie - 23 octombrie 2011.

Citeste regulamentul concursului, respecta pasii si ofera-ti sansa de a castiga o vacanta completa, cu toate taxele incluse, pentru tine si o persoana draga.
 

Premiul concursului
 

Premiul concursului este oferit de www.travelmax.ro si consta intr-un pachet de vacanta pentru doua persoane, cu 7 nopti de cazare intr-un hotel de 4* din Dubai. Cazarea include camera dubla standard cu mic dejun. De asemenea, pe langa cazare, pachetul castigat include: bilet de avion cursa charter, transfer aeroport - hotel - aeroport, asistenta turistica in limba romana, taxe de aeroport (129 euro de persoana), taxa de viza (80 euro de persoana).

Toti participantii beneficiaza garantat de un discount de 10% la achizitionarea oricarui produs din magazinele Noriel  si de e-cupoanele Carrefour.

Pentru a beneficia de reducerea din magazine trebuie sa prezentati voucherul completat si printat. Acesta poate fi descarcat de aici. Userii care se inscriu in concurs pana in 30. 09. 2011 primesc un voucher de 20 ron de la www.wildfashion.ro.
 

Travelmax , agentia ta de vacanta
 

Travelmax.ro este o agentie de turism care opereaza prin intermediul sistemului de rezervari online www.travelmax.ro. Travelmax.ro propune oferte cu preturi competitive pentru cazari diverse, de la hoteluri mici si independente pana la hotelurile de lux.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea