Vacante

#londra #paris #new york #haine #imbracaminte # sfaturi de vacanta

Imbraca-te ca localnicii si pierde-te in multime

Cand vrei sa simti cu adevarat cultura locala, renunta la rucsac, aparat foto, harta sau ghid si inspira-te de la localnici. In loc sa arati ca un turist, poti fi ca unul dintre locuitorii orasului. O astfel de experienta te poate invata sa privesti lumea prin alti ochi. Imbraca-te ca localnicii si pierde-te in multime!


Imbraca-te ca in Londra


In Londra, moda este luata in serios, in special de catre tineri. Acestia cunosc ultimele tendinte in moda si, in unele cazuri, o iau inaintea acesteia. Pentru a semana cu un londonez, trebuie sa fii deschis spre un look extravagant. De la par la unghii, totul este important. Coafura trebuie sa fie in degrade, iar manichiura cat mai inedita cu putinta.

Pentru tinuta, combina haine si accesorii vintage (magazinele second-hand sunt intens frecventate) cu obiectele luate de la marile case de moda. In Dover Street Market din Londra gasesti outlet-uri cu produse atractive. Pentru imbracaminte pretentioasa, mergi la Harrods.


Imbraca-te ca in New York


In New York, moda joaca un rol important in societate. Vestea buna este ca in New York, moda cuprinde influente din toata lumea. Pentru a te imbraca precum un newyorkez, trebuie sa stii intai ce sa nu faci. Nu te imbraca niciodata doar in negru si nu purta tricouri cu "I love New York".

In acest oras, un trend cunoscut este cel al tinutei lejere, care da impresia ca a fost alcatuita fara niciun efort. Chiar daca in realitate tinuta este bine gandita, impresia pe care o lasa este a unor haine imbracate la repezeala. Foloseste palariile ori de cate ori este ocazia. Palariile sunt apreciate atat de femei, cat si de barbati. Creeaza un look indraznet prin combinarea de texturi, culori si modele. Completeaza o tinuta printr-un blazer, indiferent de lungimea acestuia.


Imbraca-te ca in Paris


Tinutele pariziene sunt pe cat de variate, pe atat de complexe. Daca este pe gustul tau, incearca un look androgin, creat pe baza de denim, bumbac si lana. Pentru un look feminim in Paris, alege tinute boeme, care pun in valoare formele trupului, cu o croiala sau un accesoriu interesante. Astfel de haine trebuie sa arate bine si sa fie usor de purtat.

In Rue du Faubourg Saint-Honore, Rue de la Paix sau Place Vendome sunt magazine ale marilor designeri precum Versace, Hermec sau Yves Saint Laurent. Pe Boulevard Haussmann se afla celebrele Galeries Lafayette si Printemps.

Sursa foto: outblush.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea