Vacante

#hotel #panorama #barcelona #bangkok # hotel panoramic

Hoteluri cu panorame de vis

Un nou criteriu de selectie pentru alegerea hotelului il constituie panorama oferita de acesta. Siteul Trivago prezinta o selectie de hoteluri care au, pe langa alte avantaje bazate pe confort sau servicii, si o alta valoare, cu totul naturala. Vizitatorii acestor hoteluri pot opta pentru camere a caror ferestre au un peisaj cu totul impresionant. Alte hoteluri beneficiaza de restaurante cu terase la inaltime, cu o priveliste ametitoare de 360 de grade.

Lebua Hotel, Bangkok

Bangkok este considerat cel mai bun oras in 2011, in topul 2011 World's Best Cities realizat de publicatia Travel & Leisure. Pe langa numeroasele sale atractii, in Bangkok se afla si hotelul Lebua, care poseda o terasa senzationala, deasupra celor 62 de etaje ale sale, cu o panorama asupra intregului oras. Restaurantul cu terasa se numeste Sirocco si constituie locatia ideala pentru o cina romantica la apusul soarelui. Sirocco este cel mai inalt restaurant el fresco din lume. Mancarea mediteraneana, muzica de jazz si atmosfera deosebita dau vizitatorilor senzatia ca plutesc deasupra orasului. Barul este denumit, in mod inspirat, Skybar. Pretul unei camere incepe de la 100 euro pe noapte.



Grand Hotel Central, Barcelona

Grand Hotel Central este unul dintre cele mai apreciate hoteluri ale Barcelonei. A fost premiat cu premiul Conde Nast Traveller Espana pentru 2010, fiind inclus in lista celor mai bune hoteluri. Un alt premiu a fost oferit de Trivago, pentru una dintre cele mai bune terase din lume. Terasa cu o dimensiune de peste 300 metri patrati ofera locuri de relaxare, o piscina si o panorama spectaculoasa asupra orasului.

Un weekend romantic pentru doua persoane costa 627 euro, pret in care sunt incluse 2 nopti de cazare cu mic dejun in camera, transfer de la aeroport, un welcome gift, o cina romantica la restaurantul hotelului, sticla de vin, produse pentru baie si lumanari aromate, precum si alte servicii si facilitati.

Hotel Fasano Boa Vista, Rodovia Castelli Branco , Sao Paulo

Hotel Fasano Boa Vista este un hotel sofisticat, conceput de un arhitect brazilian celebru, Isay Weinfeld, in ideea de a oferi confort si eleganta vizitatorilor sai. Fasano Boa Vista este inconjurat de peste 1000 de acri de terenuri inverzite, cu lacuri, padure si o fauna bogata. Cei care stau aici au camere cu vedere spre natura, unde se pot relaxa alegand diversele activitati propuse de hotel, plimbari cu elicopterul, echitatie etc.


 

Sursa foto:

diggmyinfo.blogspot. com ; bkkbangkok.com; epoquehotels.com; bookcdn.com.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea