Vacante

#infinity pool #hoteluri #hotel piscina

Hoteluri cu infinity pool senzationale

Una dintre cele mai atractive zone din hotelurile de lux este piscina cu margini ascunse, infinity pool. Piscinele pentru inot au si o functie decorativa, realizand un efect vizual la orizont. Marginile piscinei par sa se contopeasca cu linia orizontului, oferind una dintre cele mai romantice si impresionante panorame de care se pot bucura turistii intr-un hotel.

Se spune ca ideea de infinity pool ar avea originile in Bali, ca urmare a observarii efectului dramatic pe care il au terasele unde se cultiva orez. Iata in continuare cateva dintre cele mai spectaculoase hoteluri cu infinity pool din lume:


1 Golden Triangle Resort


Golden Triangle Resort este un complex hotelier din Chiang Saen, Thailanda. Hotelul ofera clientilor sai camere elegante, servicii de lux, preparate thai si panorame naturale impresionante. Hotelul se mandreste cu piscina lui, considerata una dintre cele mai frumoase din Asia. Cei care inoata aici pot vedea pana departe, spre Raul Mekong si dealurile din Laos si Myanmar.



2 Lake Manyara Serena Lodge


Lake Manyara Serena Lodge este un complex hotelier din Tanzania. Complexul african este recomandat pentru iubitorii de natura, pentru cei care isi doresc sa se relaxeze in linistea naturii si sa descopere viata salbatica. Lake Manyara Serena Lodge este si o destinatie in care se organizeaza nunti. Complexul este construit in jurul unei infinity pool care ofera o panorama de sus asupra intregii regiuni.



3 Alila Ubud Hotel


Alila Ubud Hotel este un boutique hotel din Bali, aflat pe un deal linistit si plin de verdeata, in Indonezia. Hotelul are elemente contemporane de design, amestecate cu cele din arhitectura traditionala din Bali. Turistii care stau aici beneficiaza de curti intime si ingrijite, terase spatioase si gradini private. Una dintre zonele cele mai atractive este piscina geometrica, cu terasa.



4 Marquis Los Cabos


Marquis Los Cabos este un hotel de lux din Mexic, recomandat in special adultilor. Hotelul pune la dispozitia clientilor sai apartamente luxoase si servicii la cele mai inalte standarde. Marquis Los Cabos detine doua infinity pools.



Sursa foto: chiangraitimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea