Vacante

#hotel #cazare #camera hotel #bed and breakfast #destinatii vacanta # hotel inedit

Hoteluri cu arhitectura inedita

Hotelurile cu arhitectura inedita surprind prin tehnologie, forma, inaltime sau alte elemente. Te-ai caza vreodata intr-un caine, o gheata sau intr-un hotel rotitor?

Iata in continuare cateva hoteluri cu o arhitectura surprinzatoare:

The House in the Clouds

"Casa din Nori" este un fost din regiunea Suffolk, din Marea Britanie. Turnul a fost construit in 1923. In 1979, rezervorul principal de apa a fost inlaturat pentru amenajarea turnului ca o casa suspendata. Aceasta ofera astazi in 5 dormitoare. In plus, hotelul are o sala de desen, o sala de mese si o camera speciala, la ultimul etaj, care ofera una dintre cele mai frumoase panorame asupra regiunii. Preturile nu sunt deloc mici. Pentru o noapte se plateste o suma intre 520 si 750 lire sterline.



 

Marmara

Hotelul Marmara Antalya se afla pe coasta de sud a Turciei, aproape de mare, la 3 km de centrul orasului Antalya. Hotelul se distinge prin corpul de 4 etaje care se roteste in jurul unei axe. Hotelul a fost creat de un arhitect francez pentru tineretul avangardist. Cladirea este formata dintr-un corp principal de 22 de etaje si celalalt corp, de 4 etaje, rotitor. Acesta din urma se roteste in jurul axei timp de 24 de ore. Turistii pot ajunge la plaja printr-un tunel sub forma de pestera.



 

House

Beagle House este un hotel din Idaho, Statele Unite, unde ai posibilitatea sa dormi intr-un ... caine. Si nu orice fel de caine, intr-un ! Cladirea hotelului este reprezentata de doua corpuri, de fapt un caine mai mic si un caine mai mare. Beagle House ofera spatiu de cazare pentru patru persoane. Turistii opresc aici pentru un scurt popas, beneficiind de cazare de tip bed& breakfast . O noapte de cazare costa de la 92 dolari.


 

The Boot

Un cuplu din Noua Zeelanda s-a gandit sa construiasca un hotel extravagant sub forma de gheata. Cladirea se afla in Nelson, in apropiere de Parcul National Able Tasman. Hotelul ofera cazare pentru un numar restrans de persoane si poate fi inchiriat pentru 300 dolari pe noapte. The Boot este apreciat pentru stilul romantic in care a fost amenajat, pentru culorile calde si intimitatea pe care o ofera.





Sursa foto: ukairstreamers.blogspot.com; wallpaperweb.org; hotels4u.com; happytailsphoto.files.wordpress.com; unusualhotelsoftheworld.com.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea