Vacante

#IAKI #Hotel IAKI #vara #mamaia #litoral

Hotel IAKI - alegerea perfecta pentru turistii pusi pe distractie

Sezonul estival 2016 a inceput, iar Hotel Iaki isi asteapta oaspetii sa petreaca zile relaxante si seri fierbinti pline de distractie pe terasa si la piscina exterioara.

Instructori profesionisti stau la dispozitia tuturor celor care iubesc miscarea si apa, oferindu-le ore de fitness, inot si aqua gym la piscina exterioara, la orele diminetii. Pentru ca targetul hotelului IAKI sunt familii cu, copii, cei mici se pot bucura de animatie si programe speciale create pentru ei, face painting, jocuri interactive si distractive, concursuri care sa le poata stimula imaginatia, creativitatea etc.

Continuand traditia anilor trecuti, in iulie si august IAKI va organiza numeroase petreceri private bazate pe diferite concepte. Seria evenimentelor de entertainment debuteaza cu muzica live asigurata de “Torra & The Band”, incepand cu luna iunie. Pentru cei mici, personalul IAKI a pregatit animatie cu, clovnul “Coco”, in timp ce parintilor le sunt propuse, la piscina exterioara, activitati de intretinere si relaxare.

Ziua incepe cu muzica live la pian, iar cei mici se pot transforma in adevarati artisti la atelierele de pictura ‘Micul Picasso”. In intervalul iulie-august, oaspetii se pot bucura de Aqua Gym la piscina exterioara cu trupa “Salsa Encanto”, si Aqua Gym cu Alina. Din 29 iunie si pana la 01 septembrie, in fiecare marti si joi sunteti invitati la Zumba cu Starlin Belen.

De asemenea, pentru a-I bucura pe copii, IAKI organizeaza seri tematice unde sunt puse in scena piese de teatru: pe data de 05 iulie se joaca piesa “Aventurile lui Habarnam” si ale lui “Stietot”, pe 19 iulie este programata reprezentatia “Aventurile lui Cepelica”, urmata de o alta piesa de teatru in 26 iulie. In luna august, pe data de 9 se joaca “Habarnam zboara prin lume”, iar pe 16 – o alta piesa dedicata celor mici.

Pentru pasionatele de moda, in 8 iulie va avea loc Summer Fashion Show, iar pe data de 05 August – “Glamour Fashion Show”. Printre serile dedicate distractiei se numara, “Ice Cream Social”, “Friday Latino Party”, “Spanish Night&Live Cooking Show”, “Blue Navy Night” si “Italian Night & Live Cooking Show”. Totodata, spre deliciul iubitorilor de vin, Iaki a pregatit seri de degustare alaturi de cramele Cotnari, Serve si Girboiu.

In sectiunea „Oferte speciale” a site-ului www.iaki.ro sunt incarcate ofertele speciale pe care IAKI le-a pregatit in aceasta perioada, pentru oaspetii sai. Acestea sunt concepute din dorinta de a oferi clientilor fideli si celor potentiali posibilitatea de a petrece clipe de relaxare, intr-o ambianta de 4 stele internationale, la tarife competitive.

Contact:
IAKI Hotel, Mamaia
+40 241 831 360
reservation@iaki.ro
www.iaki.ro
www.iakispa.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea