Vacante

Harta interactiva Cluj Napoca

Cluj Napoca este unul dintre cele mai frumoase si vizitate orase din Romania. Fie ca vrei sa ajungi la Cluj pentru a te bucura de tot ce are el de oferit, fie ca vrei sa pornesti din Cluj-Napoca spre alte destinatii, ai la dispozitie harta Cluj online. Harta interactiva Cluj Napoca, disponibila pe harta-cluj.com te va ajuta sa ajungi cu usurinta in orice punct din oras, sa calculezi distantele pana la obiectivele pe care vrei sa le atingi si sa afli care este cel mai bun drum de urmat.

Aplicatia Harta Cluj iti pune la dispozitie si modul Street View, cu ajutorul caruia te vei putea orienta usor prin oras.

Pentru a-ti stabili un itinerariu poti face mai intai o plimbare virtuala pe bulevardele orasului. Folosind cautarea avansata disponibila in aplicatia harta Cluj vei descoperi pozitionarea obiectivelor administrative, culturale si turistice. Astfel nu veti avea probleme sa ajungeti la Primaria Cluj, la aeroport, la diferite muzee si monumente sau alte atractii turistice din oras si din afara lui. In plus, daca esti doar in trecere prin oras si vrei sa continui calatoria, aplicatia harta Cluj cuprinde rute, distante si obiective turistice importante de pe Harta Europei.

Modul de utilizare a aplicatiei Harta Cluj este foarte simplu: completati campurile din formular denumite "Plecare" si "Sosire", apoi faceti click pe butonul "Calculeaza". Puteti adauga o destinatie intermediara apasand butonul Via.

Obiective turistice importante din Cluj-Napoca

Municipiul Cluj-Napoca are o retea de strazi de 662 de kilometri. Dintre acestia, 443 km sunt echipati cu facilitati moderne.

Orasul Cluj-Napoca va fi in curand o destinatie cu atat mai accesibila, cu cat proiectul Autostrada Transilvania avanseaza, urmand ca municipiul sa fie legat de mari orase precum Brasov, Sibiu, Cluj si Oradea.

Daca ajungi prima oara in Cluj-Napoca, aplicatia harta Cluj te va ajuta sa te orientezi rapid pentru a vizita locuri importante din oras. Nu rata sub nicio forma Piata Unirii, in care vei gasi Biserica Sfantul Mihail din centru orasului vechi. Mergi neaparat la Cetatuia, construita la inceputul secolului al XVIII-lea, cu ziduri in forma de stea, situata la 405 metri altitudine si cu rol stravechi in apararea orasului.

Casa Matei Corvin, locul unde s-a nascut Matei Corvin, ultimul rege al Ungariei, poate fi vizitata zilnic intre orele 10:00 si 16:00.

Daca vrei doar sa te relaxezi in aer liber, pe harta Cluj ai Parcul Central, dar si Gradina Botanica. Intinsa pe o suprafata de 14 ha, aici poti vedea peste 10.000 de plante, unele dintre ele fiind pe cale de disparitie.

Piata Muzeului si stradutele adiacente iti ofera ocazia sa te intorci in timp admirand arhitectura gotica si baroca.

Pentru ca orasul devine din ce in ce mai aglomerat, aplicatia Harta Cluj te va ajuta sa alegi cea mai buna ruta catre destinatie atunci cand te deplasezi cu masina si sa iti folosesti, astfel, timpul intr-un mod mult mai placut decat petrecandu-l in trafic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea