Vacante

#shopping milano # infoturism # destinatii shopping #shopping dubai

Hai la shopping! 3 sejururi pentru pasionatii de cumparaturi

Sa bati la pas magazinele marilor branduri, sa zabovesti minute in sir in fata raioanelor cu minunatii din care ti-ai dori macar cate o piesa pentru garderoba ta. Este visul oricarei femei care iubeste shoppingul. Si ce perioada mai buna pentru cumparaturi ieftine decat inceputul toamnei!

 

Milano? Madrid? Paris? Dubai? Probabil ca e greu sa te hotarasti unde ti-ar placea cel mai tare sa petreci cateva zile la shopping. Ofertele retailerilor din aceste mari orase le depasesc cu mult pe cele din tara noastra, astfel ca un sejur ieftin e numai bun pentru cumparaturi... ieftine.

Perioada soldarilor, cu reduceri care ajung pana la 80%, incepe la 1 septembrie cam peste tot in lume. Iar operatorii din turism au descoperit apetitut romanilor pentru shopping la pret redus, motiv pentru care au pregatit oferte pentru toate gusturile.

Infoturism.ro a ales ce era mai bun dintre cele mai bune, iar noi iti facem o trecere in revista a catorva pachete foarte interesante din punct de vedere al destinatiei, dar si al pretului.

Sopping Milano

Probabil ca Milano este cea mai vestita destinatie de shopping din intreaga lume. Putini sunt cei care nu au trecut pana acum pragul celebrelor Galerii Vittorio Emanuele. Si asta pentru ca aici gasesti de la magazine „de fite”, gen Pollini, Bruno Magli, pana la cele accesibile precum Zara, H&M, Combipel, Max Mara sau chiar un magazin Disney. Daca mergi la Milano, patru zile iti sunt suficiente pentru cumparaturi, dar si pentru un tur pe la principalele obiective turistice. Cazarea la un hotel de 3 stele pentru trei nopti, cu mese incluse, bilet de avion si taxe de aeroport incluse costa 229 de euro de persoana.

Shopping Dubai

Dubaiul este probabil unul dintre locurile exotice cele mai accesibile pentru romani. Este un oras al superlativelor din toate punctele de vedere si care merita vizitat mai ales daca ai in plan o serie de cumparaturi. Cu 730 de euro ai asigurata cu sejur in Dubai cu cazare timp de 7 nopti intr-un hotel de 4 stele cu vedere la mare, mic dejun si bilete de avion, cu taxe de aeroport si un bagaj de mana incluse. Iti mai ramane doar sa-ti iei cu tine pantofi comozi si sa te pregatesti de strabatut in lung si-n lat marile centre comerciale.

Shopping Budapesta

Ai auzit cel mai probabil despre celebrele Outleturi din Capitala Ungariei. Ei bine, trebuie sa si ajungi odata sa te convingi cu ochii tai ca nu degeaba le-a mers vestea. Evident ca nu vei reusi intr-o singura zi sa strabati kilometri intregi de galerii comerciale, motiv pentru care e bine sa iti rezervi un sejur la Budapesta cam de patru nopti. La un hotel de 4 stele situat chiar in centrul Budapestei vei plati de la 167 de euro pentru acest sejur, in pret fiind inclusa cazarea, micul dejun si transportul cu avionul.

Cauti si alte destinatii? Descarca aplicatia infoturism.ro pentru Android sau iOS si vei avea acces in orice clipa la cele mai bune oferte oriunde in lume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea