Vacante

#vacanta #vacanta 1 mai #concurs #rina hotels #1 mai

Hai la munte de 1 mai!

Turism.Acasa.ro si din Poiana Brasov . Si mai avem o veste buna: te vei putea bucura de aceasta vacanta impreuna cu perechea ta.

Daca nu ti-ai planificat inca o iesire pentru mini-vacanta de 1 mai, noi iti oferim o idee: doua zile la Poiana Brasov, impreuna cu o persoana draga tie, la hotelul . Acest hotel este situat in mijlocul naturii, la o distanta de 12 km de orasul Brasov si 8 km de orasul Rasnov, cu vedere spre Masivul Postavarul.
 

Ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs
 

Pentru a participa la concurs, te rugam sa intri pe forum dand click aici si sa raspunzi corect la intrebare. Va fi premiat cel mai interesant raspuns.

Nu uita ca, pentru a posta pe forum, trebuie sa ai cont pe Acasa.ro. Daca nu ai deja un cont, deschide un cont nou. Te rugam sa verifici ca ai datele personale completate corect in contul tau de pe Acasa.ro.

Castigatorul va fi anuntat pe forum si in pagina de concurs.
 

Perioada de desfasurare a concursului
 

Concursul se desfasoara in perioada 8 - 22 aprilie 2010. Castigatorul va fi anuntat pe data de 23 aprilie, urmand a pleca in mini-vacanta de 1 mai la Rina Hotels pe 30 aprilie.

Sejurul-premiu se va desfasura in perioada 30 aprilie - .
 

In ce consta premiul
 

Premiul concursului este reprezentat de un pachet special de 1 mai, pentru doua persoane, in care sunt incluse:

  • cazare in camera dubla pentru 2 nopti
  • mic dejun inclus
  • un cont la hotel in valoare de 15 de euro de persoana
  • acces gratuit la sauna
  • muzica live in restaurantul Bavaria
  • terasa.


Aceste servicii vor fi oferite de catre Rina Hotels prin Rina Vista Hotel, situat in centrul statiunii Poiana Brasov, una dintre cele mai cunoscute statiuni montane din tara noastra.

Hotelul Rina Vista este structurat pe 6 nivele si ofera o priveliste minunata a Masivului Postavarul. Pentru ca Rina Vista este un hotel care se respecta pe sine, are grija ca oaspetii prezenti sa simta acelasi respect si sa beneficieze de: sauna, masaj, servicii spalatorie , room service, WIFI in cadrul hotelului, parcare gratuita.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea