Vacante

#bulgaria #destinatii de vacanta #grecia #vacanta

Grecia si Bulgaria isi redeschid locatiile de vacanta

Vesti bune pentru cei care isi doresc sa calatoreasca in aceasta vara in Grecia sau Bulgaria. Intr-un interviu acordat pentru CNN premierul grec a declarat ca tara isi doreste sa redeschida turismul incepand cu 1 iulie, daca totul va decurge normal. Un anunt similar a fost facut si de Bulgaria.

Intr-un interviu acordat luni CNN, premierul Kyriakos Mitsotakis a mentionat ca reusita in ceea ce priveste tinerea sub control a pandemiei de coronavirus si recunoasterea le nivel international este un sentiment de mandrie pentru populatie. Acesta a sustinut ca desi vara din acest an va fi foarte diferita, cetatenii greci au incredere in stat si in experti in sanatate.

In acelasi timp Bulgaria spera sa redechida locatiile de vacanta incepand cu 1 iulie. Tinand cont de consecintele economice ale pandemiei de coronavirus, guvernul bulgar doreste sa sprijine turismul intern printr-o schema de acordare de vouchere in timpul verii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea