Vacante

#corfu #tenerife #charter

Grad de ocupare mic in Corfu si Tenerife

Daca tari precum Bulgaria, Grecia si Turcia sunt tot timpul anului in topul celor mai cautate destinatii de vacanta, nu acelasi lucru se intampla cu Tenerife si Corfu . Potrivit Evenimentul Zilei, exista curse charter catre aceste destinatii ocupate in proportie de numai 50 – 70%.

Operatorii de turism cunosc fluctuatia cererii pe turism a pachetelor de vacanta. Ei inca spera ca in varful de sezon situatia sa se schimbe. Cererea relativ mica inregistrata pana acum pentru Corfu si Tenerife se explica prin segmentul de clienti, care este unul destul de redus pentru aceste destinatii. Adesea se intampla ca in perioada estivala de varf lucrurile sa se schimbe in bine.

Ce ne ofera Corfu si Tenerife

Iubitorii de natura, istorie si arhitectura gasesc un Corfu o insula verde si eclectica, in care se desfac una cate una frumusetile “la vedere” si cele ascunse. Plimbarile in natura iti deschid apetitul pentru peisajele cu maslini batuti de soare, nisipul fin patruns de albastrul marii, plantatii de chiparosi si lamai.

tenerife plajaGratie importantei sale, insula Corfu a fost vizitata de popoare diferite, care au venit aici sperand sa puna stapanire pe ea: francezi, englezi, venetieni sau romani. Acest lucru a lasat urme in arhitectura si atmosfera locala.

Vei gasi in Corfu cladiri in stil venetian, palate si situri arheologice. Tenerife seduce prin amestecul intre mare si munte si vegetatia mediteraneana cu palmieri , pini, portocali, maslini si leandri. Aici poti gusta la ea acasa bautura traditionala sangria si gasesti o multime de modalitati de distractie.

Pentru un confort de 4 stele in Corfu platesti in iulie – august intre 89 si 92 euro pe noapte. Pachetul include cazarea in camera dubla cu demipensiune. Daca alegi un sejur de o saptamana, platesti 564 euro de persoana. Oferta asigura transportul cu avionul cursa charter, transferul la hotel, cazare cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele.

O vacanta de o saptamana in Tenerife ajunge la 570 euro de persoana in varf de sezon, cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele. Suplimentul de demipensiune costa 48 euro de persoana/sejur. Pentru un confort de 4 stele, sejurul are un pret de aproximativ 715 euro de persoana, in lunile iulie – august. 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea