Vacante

#bilet de avion #google #cautare bilet de avion # rezervare bilet de avion

Google lanseaza un serviciu de cautare si rezervare pentru biletele de avion

Google a lansat marti Flight Search, un serviciu de cautare si rezervare pentru biletele de avion. Momentan, serviciul este disponibil doar pentru zboruri operate intre orase din Statele Unite, ca de exemplu Dallas, Chicago, Los Angeles si New York. Cateva companii s-au alaturat acestui proiect.

Pana acum, Google ofera un serviciu pentru cei interesati de zborurile existente intr-o anumita zi. Utilizatorii introduceau in motorul de cautare cuvintele cheie respective, ca de exemplu, "flights from (nume destinatie) to (nume destinatie)".
 

Cum functioneaza Flight Search
 

Datele afisate de Flight Search includ rezultate pentru o calatorie dus-intors, la casa Economic. Modalitatea prin care se face selectia zborurilor tine de costul si durata calatoriei. De asemenea, rezultatele acopera mai multe companii aeriene si ore diferite de plecare a zborului.

Noul serviciu Google, denumit Flight Search, ofera utilizatorilor mai multe optiuni pentru alegerea biletelor de avion: zboruri directe sau cu escala, compania aeriana, timpul de plecare, durata calatoriei, pretul etc.

Flight Search are la baza un program de organizare a bazelor de date pentru companiile aeriene. Google a achizitionat acest program de la compania ITA Software. Potrivit Google, rezultatele afisate la cautarea unui zbor sunt complet independente de orice contract intre Google si companiile aeriene. Odata ce utilizatorul isi gaseste biletul de avion dorit, Google il reconduce pe site-ul oficial al companiei aeriene de la care va cumpara persoana respectiva acel bilet. Rezultatul Google coincide cu cel al paginii de pe site-ul companiei aeriene.

Prin acest serviciu, Google doreste ca noile optiuni sa permita afisarea rapida a rezultatelor, listarea zbourilor celor mai relevante, precum si afisarea datelor in paralel, pentru comparatie. Pentru ca utilizatorii sa poata lua cea mai buna decizie cand sa calatoreasca, acestia beneficiaza de mai multe optiuni privind destinatia si de flitre de cautare dupa compania aeriana, ora de zbor si pret.


Sursa foto: wwwery.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea