Vacante

#vacanta #ipod #ipad # gadget de vacanta

Gadgeturi si accesorii in bagaj care cresc calitatea vacantei tale

Pe piata exista o multime de gadgeturi si papuci iti poate oferi un plus de confort pentru care vei fi recunoscator la sfarsitul vacantei.
 

Perna de calatorie
 

Pernele de calatorie par nesemnificative la prima vedere. Insa turistii care au calatorit multe ore stand pe scaun simt cat de benefice sunt aceste accesorii pentru zona gatului, umerilor si capului. Pernele se gasesc in varianta clasica (umplute cu un material moale) sau gonflabile. Aceste accesorii sustin gatul si capul, reducand durerile din zona umerilor, rezultate ale unor lungi ore petrecute pe scaun. In plus, pernele de calatorie sunt excelente pentru sprijinirea capului in timpul somnului. Astfel de accesorii sunt mici, ocupa putin spatiu, pot fi pliate sau inghesuite si depozitate chiar in geanta de mana si costa putin.
 

iPod, iPad etc
 

Gadgeturile cu functii multiple sunt practice pentru drumurile lungi. Accesarea informatiilor cu o conexiune la internet, filmele vizionate, muzica, cartile electronice sunt cateva dintre facilitatile care ii ajuta pe calatori sa-si petreaca timpul mai placut. Aceste gadgeturi sunt inca la preturi mari in magazine, iar turistii care au asupra lor astfel de aparate electronice trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru siguranta lor. Acest lucru este o grija in plus, pe langa pastrarea banilor, documentelor si celorlalte bunuri de prima importanta.
 

Truse
 

Trusele sunt unele dintre cele mai banale accesorii de calatorie, dar si unele dintre cele mai utile. Acestea te ajuta sa sortezi si sa depozitezi diverse lucruri marunte de care ai nevoie. Este bine sa ai truse special pentru bagaje, in afara celor folosite acasa. Trusele sunt ieftine, impermeabile si ocupa putin loc in bagaj.
 

Papuci de casa
 

Daca nu stai mereu in hoteluri de 5 stele, cumpara o pereche de papuci de casa pentru vacanta. In camera de hotel, papucii iti vor oferi un confort sporit cand te vei da jos din pat sau cand iesi din dus. Picioarele se pot odihni intr-o incaltaminte comoda si curata. Ia-ti o pereche de papuci de casa numai pentru vacante. Este mai igienic si, in plus, vei avea papucii pentru mai multa vreme.
 

Semn pentru bagaj
 

Nu este nevoie sa cumperi un semn pentru bagajul de mana. Il poti face din niste sireturi cu o culoare contrastanta. Nu vei mai avea niciodata dubii asupra bagajului la sosirea pe un aeroport.



Sursa foto : smalldevice.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea