Vacante

#vacanta # oferte turistice #altours

Felicitari – Ai gasit oferta ALTOURS

Acesta este mesajul care te intampina atunci cand cauti pe Google informatii despre “litoral Bulgaria”. Doar pentru faptul ca ai gasit aceasta oferta meriti sa fii felicitat de catre Altours.

In conditiile in care reclama platita te asalteaza oriunde in spatiul virtual indiferent daca ai sau nu nevoie de serviciile oferite, atunci cand in sfarsit gasesti ceea ce te intereseaza este o mare realizare. Atunci cand studiezi oferta prezentata pe www.vacanteinbulgaria.ro – web site binecunoscut amatorilor de plaja la sud de Vama Veche constati cu surprindere si placere ca este o oferta normala.

Nu ofera reduceri spectaculoase gen “platesti 1 persoana si a doua merge gratuit”, sau “taxe de statiune gratuit” sau “Cumperi Turcia si mergi in Grecia gratis”, sau “Transport in Bulgaria Gratuit” sau faimosul “Sejur cu 1 EUR”.

Deasemenea constatam si faptul ca la un tarif de baza normal se adauga doar taxa de statiune in valoare de 1 EUR/zi/persoana – taxa standard incasata de toate agentiile de turism. Nu gasim deloc taxa de reprezentant in valoare de 1,5 EUR/zi/persoana care pe multe site-uri se cumuleaza cu o taxa de rezervare de 1 EUR/zi/persoana, incarcand in acest fel un tarif ce aparent este mai mic.

Nu vinde nici cupoane de reducere, pentru a obtine un discount aparent, si nici nu face reclama la fast food sau lac de unghii. E “doar” un site de turism cu informatii detaliate si preturi clare.

Cu alte cuvinte Altours ofera tariful corect pentru rezervari in Bulgaria, Grecia sau Croatia fara sa fie nevoie de prea multe calcule din partea utilizatorilor si fara a le insela acestora asteptarile.

Culmea, agentii de turism care raspund la telefon – spun intotdeauna adevarul clientilor despre hotelurile vandute, nu spun doar ce vor clientii sa auda. Hotelurile cu bune si rele, puncte forte sau puncte slabe sunt tratate correct, iar clientii aleg intotdeauna in cunostinta de cauza sa faca o rezervare.

Normalitatea, greu de gasit in Romania, o intalnesti cu usurinta la Altours alaturi de seriozitate, promptitudine si profesionalism.

Doar pentru asta – meriti sa primesti “FELICITARI – Ai gasit oferta ALTOURS!”

Despre vacanteinbulgaria

S.C. ALTOURS S.R.L. – a fost infiintata in anul 2002 - iar acum - dupa 10 ani de activitate este o agentie de turism respectata atat de catre clienti cat si de catre partenerii sai. Serviciile oferite in cadrul agentiei de turism sunt complete si cuprind, bilete de avion, servicii de cazare pentru clientii business, pachete de servicii turistice interne (litoral, munte, balneoturism, agroturism, pachete culturale), pachete de servicii externe (Bulgaria, Turcia, Grecia, Croatia, etc).

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea