Vacante

Fa un tratament balnear de Craciun

Daca vrei sa petreci Craciunul intr-un loc nou si in acelasi timp sa ai grija de sanatatea ta, alege o oferta cu tratament balnear. Poti merge intr-o statiune din Romania, unde ai parte de zapada, brad de Craciun si masa festiva. In clipele libere, te relaxezi intr-un centru balneoclimateric si te rasfeti cu tratamente care-ti redau energia si buna dispozitie . Tratament pe Valea Prahovei dornaDaca iti doresti sa petreci sarbatorile de iarna la munte, poti merge pe Valea Prahovei. Un sejur de 10 nopti la un hotel de 2 stele te costa aproximativ 1850 lei, in care intra cazarea, cina de Craciun si de Revelion, alte facilitati, concursuri sportive cu premii, dejunuri campenesti pe terasa, concursuri de dans, cina pescareasca etc. Un Craciun in care sa poti merge la strand cu apa termala este propus in zone precum Miercurea Ciuc. Poti alege de exemplu o pensiune de 2 margarete, pentru un sejur de 3 zile. Pretul este de aproximativ 120 – 130 de euro si include demipensiunea. Ca facilitati, te bucuri de sporturile de iarna, calarie, plimbari cu trasura sau chiar ai posibilitatea sa faci o drumetie cu un ghid turistic . Cateva terapii in perioada sarbatorilor de iarna balneo3La Baile Felix, un tratament balnear te costa pe zi cam 20 -30 RON, pret care se adauga la cel pentru intregul sejur. In perioada sarbatorilor, o camera dubla la un hotel de 2 stele este propusa la un pret de aproximativ 50 RON. Poti face termoterapie, electroterapie, kinetoterapie , precum si alte tipuri de tratament. Cand vrei sa te odihnesti si sa te relaxezi, ai posibilitatea sa stai in piscina cu apa termala sau sa te plimbi prin imprejurimi. In Sovata, un pachet de 4, 5 zile te costa cam 490 de euro, la un hotel de 3 stele. Beneficiezi de pensiune completa, masa festiva, unitati de tratament, care ofera diverse terapii : fizioterapie, electroterapie, kinetoterapie , hidroterapie etc.
Trimite o felicitare muzicala de Craciun felicitari de craciunfelicitari de craciunfelicitari craciun felicitari craciunfelicitari craciunfelicitari craciun

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea