Vacante

#kusadasi #mamaia #early booking

Early booking si oferte speciale pentru vara 2009

Pachetele de vacanta pentru vara 2009 se vand in aceasta perioada in turism propun oferte speciale, care acorda nopti suplimentare gratuite.

Exista mai multe trepte pentru rezervarea si achitarea vacantei. Unele reduceri sunt valabile pana la 31 martie 2009, altele pana pe 15 aprilie samd. “Amandoua cataloagele au oferte speciale in perioada aceasta pentru ca sunt discount-uri de early booking. Hotelurile au dat aceste discount-uri in mod diferentiat, fiecare are politica lui, unii cu inscrieri pana la 15 martie, unii cu inscrieri pana la 15 aprilie sau in diverse trepte” ne-a spus Dan Goicea, Deputy Manager la Cocktail Holidays.

Pe langa reducerile de early booking, exista si oferte speciale. De obicei, acestea implica nopti in plus, gratuite, pentru sejururile rezervate intr-o perioada propusa de operatorul de turism. Ofertele speciale pot fi acordate in perioadele mai putin solicitate, din extremitatile de sezon, adica mai-iunie sau septembrie-octombrie. Un alt criteriu dupa care se acorda ofertele speciale consta intr-un numar de nopti impus de operator.

Iata in continuare cateva oferte de vara pentru acest an, in principalele statiuni de pe litoralul romanesc si strain.

Vara in Turcia

Una dintre statiunile noi ale Antalyei este Lara Beach. Principalele atuuri ale sale le reprezinta apropierea de oras si de aeroport. Zona este potrivita pentru sporturile de apa si pentru cei care doresc sa se distreze.

Daca alegi un sejur in Lara, o saptamana te costa de la 890 euro, conform agentiei Cocktail Holidays. Pachetul asigura cazarea cu ultra all inclusive, biletul de avion (zbor charter), transferul de la aeroport si asistenta turistica. In pret este inclusa si asigurarea Turist Plus Premium, care inseamna asigurare medicala , asigurare storno , pentru pierdere sau intarziere bagaje. Daca alegi un astfel de pachet, vei fi intampinat cu sampanie la sosire, iar continutul meniului pe toata durata sejurului ti se explica inainte de plecare. Este bine sa ceri aceste informatii deoarece fiecare hotel are propriul pachet de (ultra) all inclusive. Pentru rezervarea si plata integrala pana la data de de 30 aprilie 2009, se acorda un discount de 16% din pretul pachetului.

Kusadasi este una dintre principalele statiuni ale litoralului Turciei. Statiunea se afla in apropierea unor importante situri arheologice, ceea ce contribuie la dezvoltarea turismului prin excursii optionale in timpul sejururilor. Pentru informatii detaliate despre aceasta destinatie, citeste articolul Vacanta in Insula Pasarilor, Kusadasi. In Kusadasi, in perioada iulie-august, un sejur de o saptamana te costa 437 euro, conform agentiei Universal Turism. Oferta asigura cazarea cu demipensiune intr-un hotel de 4 stele si biletul de avion. Pentru rezervarile achitate pana in 15 mai 2009, se acorda o reducere de 17%.

Vacanta pe litoralul grecesc

O alta destinatie preferata de romani, gratie serviciilor de calitate si a preturilor accesibile, este Grecia. Pentru aceasta vara, poti opta fie pentru pachetele early booking, fie pentru ofertele speciale, care includ diverse bonusuri. De exemplu, in perioada iunie-iulie, o camera dubla costa 64 euro pe noapte, conform agentiei Mediterranean Holidays. Oferta asigura cazarea intr-un hotel de 4 stele din Sithonia , cu mic dejun inclus.

Pentru sejururile rezervate in anumite perioade stabilite de agentie (exemplu: 28.04.09 – 13.05.09), se acorda o oferta speciala, in care turistii platesc 5 nopti si beneficiaza de 7.

Sithonia este cea de-a doua peninsula din Halkidiki. Statiunea dispune de numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber, de la calarie la sporturile de apa. Zona este recunoscuta multumita vegetatie abundente, a padurilor de pin si zonelor pitoresti ale satelor si porturilor mici, unde principala activitate este pescuitul.

Vacanta de vara in Mamaia

Si pe litoralul romanesc exista oferte speciale, care propun turistilor nopti suplimentare si gratuite, pentru sejururile rezervate si platite pentru o anumita perioada. Astfel, la 5 zile platite se ajunge la un sejur de 7 zile, la 10 zile platite, sejurul dureaza 14 zile etc. La inceputul lui august, un sejur de 5 nopti costa 1575.05 lei de persoana, conform agentiei Eximtur. Pachetul asigura cazarea cu pensiune completa intr-un hotel de 4 stele din Mamaia.

Pentru turistii care opteaza pentru un sejur in perioadele 1 mai 2009 - 30 iunie 2009 sau  1 septembrie 2009 – 30 septembrie 2009, se oferta 7 zile pentru sejururile de 5, 14 zile pentru cele de 10 sau 21 de zile pentru cele de 14. Aceste zile suplimentare sunt disponibile numai pentru cazare, iar masa se achita integral.

Daca vrei sa iei cu tine in vacanta animalul de companie, trebuie sa ai pregatit carnetul sau de sanatate si sa platesti o suma echivalenta cu 20% din tariful de cazare pentru o persoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea