Vacante

#early booking 2015 #reduceri early booking #oferte Early Booking #early booking

Early booking, cel mai bun mod de a rezerva la un pret ieftin vacanta visurilor tale

Oricine viseaza an de an la vacanta perfecta dar, din pacate, criza de timp sau cea financiara ne fac mereu sa amanam planurile pe termen nedefinit. Poate ca lucrurile ar sta un pic altfel daca te-ai gandi sa iti faci inclusiv un calendar cu cele mai bune momente din an pentru rezervarea sejururilor mult dorite. Sistemul early booking de la Terra Vista iti permite sa selectezi destinatia dorita si cel mai bun pret pentru concediul tau. Iata si care sunt avantajele rezervarilor facute din timp!

Discount super-avantajos

Timpul si banii tai sunt pretiosi si in ochii agentilor de turism de la Terra Vista, asa ca oferta lor early booking iti permite sa economisesti atat clipe importante pentru alegerea unui hotel in care sa te cazezi, cat si sume consistente de bani. Early booking prin Terra Vista iti poate aduce un discount de pana la 40% pentru costul unui concediu. Este un mod perfect de a rezerva locuri pentru o vacanta pe care ai planificat-o alaturi de prietenii tai sau impreuna cu mai multi membri ai familiei. Rezerva-ti din timp pachetul de servicii pus la dispozitie in larga oferta a agentiei de turism Terra Vista si poti fi sigur ca te vei bucura in sfarsit de vacanta ideala.

Destinatii diverse

Destinatiile tale preferate: Grecia, Turcia sau Bulgaria figureaza cu o multime de oferte in portofoliul early booking de la Terra Vista. Insa, pe langa acestea poti selecta ofertele unor statiuni si hoteluri din Tenerife, Mallorca, Egipt, Tunisia, Malta, Croatia sau Muntenegru, toate avand un pret foarte avantajos in aceasta perioada. Alege doar destinatia preferata, rezerva locurile si grija concediului de anul acesta a disparut ca prin farmec.

Oferte atractive

Daca iti doresti un concediu de vis nu trebuie sa dai inapoi de la nimic. Ofertele de ultima ora prezentate de Terra Vista au sansa de a-ti oferi vacanta dorita, preturi care includ discounturi intre 7 si 40 de procente, iar in unele cazuri beneficiezi de transport inclus si servicii ultra all inclusive. O astfel de oferta vine, de exemplu, din Turcia, unde un sejur de 7 zile, in Hotel TRoyal Alhambra Palace, de 5 stele, costa prin early booking Terra Vista doar 662 de euro/persoana. Beneficiezi de un discount de 23% si vei fi tratat ca un pasa in toata perioada vacantei tale.

Vrei sa vizitezi un inedit taram stancos pierdut in intinderea apelor Mediteranei? Malta pare o destinatie excelenta, statiunea Qawra dezvaluindu-se ca un adevarat miraj in fata ochilor tai. Ofertele Terra Vista pentru o vacanta malteza pornesc de la 340 de euro/persoana, cu transport asigurat si servicii de 4 stele.

Vacante speciale

Pentru tinerele cupluri care isi fac planuri pentru luna de miere sau pentru vesnicii indragostiti agentia Terra Vista ofera pachete speciale de servicii in hotelurile care impanzesc plajele din Antalya sau in alte destinatii pe care le consideri atractive. Un sejur pentru un cuplu, in conditii ultra all inclusive, la Hotelul Marty Mira, de 5 stele, din Kemer-Turcia poate deveni cea mai romantica perioada din viata voastra de cuplu daca iti rezervi din timp vacanta prin Terra Vista.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea