Vacante

#early booking #vacanta de vara #planificare vacanta #planificare vacanta de vara

Early booking 2013: Planifica vacanta de vara din timp!

Luna ianuarie reprezinta perioada ideala pentru a-ti planifica vacanta de vara. Agentiile de turism au scos deja la bataie ofertele early booking 2013, cu reduceri consistente la sejururi atat in tara, cat si in strainatate.


De ce beneficii ai parte prin early booking

Ofertele early booking sau inscrieri timpurii au devenit din ce in ce mai atractive in ultimii ani, datorita avantajelor pe care le presupun. Astfel, daca alegi sa iti planifici vacanta de vara din timp, poti beneficia de reduceri de pana la 30%, in cazuri speciale (cu precadere pentru sejururile externe) acestea fiind chiar si de 40%.

O oferta ieftina early booking iti poate permite, asadar, sa pleci in doua vacante la pretul uneia singure sau sa economisesti mai multi bani pentru cheltuielile specifice concediului.

In situatia in care te hotarasti sa iti planifici vacanta din timp, este important stii ca ofertele tip early booking sunt nerambursabile. Astfel, in cazul in care alegi sa renunti la sejurul planificat, vei pierde in proportie de 100% investitia facuta.


Oferte early booking 2013 pe litoralul romanesc

O vacanta pe litoralul romanesc prin early booking iti poate asigura un concediu relaxant, intr-un hotel luxos, cu facilitati de top, la preturi foarte bune chiar si in lunile de varf (iulie-august).

Astfel, spre exemplu, o camera dubla standard intr-un hotel de cinci stele in Mamaia, cu micul dejun si pranzul incluse, vedere la mare, acces si sezlong la piscina si pe plaja hotelului, parcare, gradinita pentru copii si sala de fitness costa 920 lei, pentru un sejur de 5 nopti.

 

Oferte early booking 2013 in strainatate

Iti poti planifica vacanta de vara si intr-una dintre cele mai accesate destinatii turistice din afara tarii - Grecia, Bulgaria si Turcia - la preturi excelente prin early booking.

Un sejur rezervat in aceasta perioada la un hotel de cinci stele in statiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria, in perioada 13 iulie - 20 august, cu cazare in camera dubla cu balcon cu vedere spre mare, mic dejun inclus, acces la piscina, sala de fitness si balneo si sauna costa 64 euro/zi.

Tarifului pentru intregul sejur achitat pana la data de 31 ianuarie i se aplica o reducere de 20%, in conditiile in care sejurul include cazarea timp de minim 5 nopti.

Foto: femalefirst.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea