Vacante

#\orase iarna #ottawa canada #ottawa #vacanta de iarna #praga #republica ceha

Doua orase pe care este musai sa le vizitezi iarna! Sunt de poveste!

Daca iti place iarna, dar nu te pasioneaza saniusul sau skiatul, poti opta pentru a vizita doua dintre cele mai frumoase orase din lume, pe timp de iarna. Primul se afla in Europa, si este numai bun pentru o evadare de weekend. Cel de-al doilea este mai departe si vei avea nevoie de ceva mai mult timp pentru a-l vizita. Iata care sunt acestea si pregateste-te sa-ti faci bagajele.

Praga, Republica Ceha

Sursa foto: pexels.ro

La doar o aruncatura de bat se afla Praga. Daca iti place atmosfera feerica de iarna, descrisa in povesti, atunci aceasta este destinatia ideala pentru tine. Aici poti avea parte de ierni ca-n povesti si te poti plimba in liniste pe strazile inguste, iluminate cu felinare cu gaz. Orasul nu este populat de turisti in timpul iernii, insa cei care l-au vizitat, spun ca arhitectura romanica a centrului istoric, turlele cladirilor vechi si strazile intortocheate arata mai bine cand sunt acoperite de o patura de zapada, potrivit zf.ro.

Ottawa, Canada

Suras foto: ridersdigest.ca

Ceva mai departe, mai exact in Canada, se afla unul dintre cele mai frumoase orase pe care le poti vizita iarna, daca adori acest anotimp. In timpul iernii, mai exact in perioada 31 ianuarie -17 februarie, in Ottawa are loc unul dintre cele mai mari festivaluri de iarna din lume. Festivalul este renumit pentru sculpturile sale din gheata, concertele in aer liber si cursurile de dat cu sania.

Tot aici, turistii au ocazia sa patineze pe cel mai mare patinoar natural din lume, format pe canalul Rideau, care leaga orasele Ottawa si Kingston. In plus, Ottawa este de zeci de ori mai frumos in timpul iernii.

Profita de faptul ca incepand din acest an nu mai ai nevoie de viza pentru a calatori in Canada si fa-ti bagajele! Te asiguram ca nu vei regreta!

Sursa fotot principala: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea