Vacante

#parcuri aventura copii #brasov #rasnov #oferteturism.ro

Distractie cu copiii! Unde mergem inainte de inceperea scolii

Vara este pe sfarsite, la fel si vacanta! Profita de ultimele weekenduri inainte de inceperea scolii si petrece timp de calitate cu copiii. Am selectat pentru voi trei destinatii unde copiii se vor distra la maximum si vor privi intoarcerea la scoala cu mai multa relaxare, iar voi va veti incarca bateriile alaturi de ei!

Meteorologii au anuntat ca, in urmatoarele doua saptamani, temperaturile vor fi anormal de ridicate pentru această perioadă a anului, asa ca activitatile in aer liber sunt de preferat. Mai toti copiii sunt fascinati de traseele de aventura si tiroliana, casutele din copaci, iar cand decorul este completat de dinozauri in marime naturala, distractia este garantata! Da, ati ghicit! O prima recomandare pentru a prelungi vacanta inainte de inceperea scolii este Dinoalnd Rasnov. Daca iti pui problema de cazare, ne-am interesat pentru tine, tinand cont ca bugetul in septembrie este oricum dat peste cap! La pensiunea Rosenau, Rasnov, pentru 2 nopti de cazare in camera dubla, platesti 85 lei/persoana. Detaliile oferteturism.ro le gasesti aici!

De la parasutism la Paradisul Acvatic

Tot la munte puteti incerca sa sariti cu parasuta, sa calariti sau sa va jucati paint ball. In zona Brasovului, mai exact la Domeniul Dambu Morii, in perioada 01.08 - 15.12.2017, in intervalul vineri-duminica, ai reducere 25% la cazare, mai exact, o noapte in camera dubla costa 170 de ron, iar oferta cuprinde si o reducere de 50% la Paradisul Acvatic. Detalii gasesti aici. 

Distractie la mare in septembrie! 

Parc de aventura gasesti si la mare. Asa ca, daca anul acesta nu ai ajuns cu copilul pe Litoral sau daca vrei sa-l mai revezi , poti opta pentru Neptun, unde ai aproape Paradis Land.

Pentru o noapte in Neptun, la Hotel Q Neptun, in camera dubla standard cu mic dejun/demipensiune, oferta de cazare incepe de la 125 lei/persoana.

Sursa foto: facebook.com/dinoparcrasnov/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea