Vacante

#acces interzis #femei # destinatii turistice #acces femei

Destinatii turistice in care accesul femeilor este interzis

In multe parti ale lumii, femeile se bucura astazi de drepturi egale cu cele ale barbatilor. Chiar si asa, exista in continuare destinatii turistice unde accesul reprezentantelor sexului frumos nu este permis, fiind uneori chiar interzis prin lege.


Muntele Athos din Grecia

Respectand o traditie foarte veche, muntele Athos, "muntele sfant", ramane o destinatie turistica ori de pelerinaj interzisa femeilor. Ba mai mult decat atat, si numarul femelelor de animale domestice este strict controlat!

Femeilor continua sa le fie interzis accesul pe muntele Athos prin prisma unei conceptii foarte vechi, conform careia prezenta urmaselor Evei ar pune in pericol evolutia spirituala a calugarilor care isi duc existenta in acest loc sfant.


Arabia Saudita

Ti-ai dori sa ajungi in Arabia Saudita? Afla ca te-ai putea trezi intr-un mare impas: accesul in aceasta tara in scopuri turistice (dar si cel in interes profesional) este foarte dificil, cu atat mai mult in cazul femeilor.

Cele din urma trebuie sa fie insotite de o ruda de sex masculin pentru a putea intra in tara. Si chiar si atunci, femeile nu au foarte multe sanse sa se simta confortabil in Arabia Saudita, acest stat fiind renumit pentru tratamentul opresiv si restrictiv asupra reprezentantelor sexului frumos.


Muntele Omine din Japonia

Muntele Omine a fost inclus, in 2004, pe lista siturilor care fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Insa aceasta destinatie turistica poate fi accesata numai de reprezentatii sexului tare, intrucat o lege foarte veche le interzice in continuare femeilor sa ii descopere frumusetile.

La fel ca in cazul muntelui Athos, accesul femeilor pe muntele Omine nu este permis intrucat urmasele Evei le-ar distrage atentia pelerinilor de la scopul principal al incursiunii lor pe munte - abnegatia.


Parcul acvatic Galaxy din Germania

Interdictiile aplicate femeilor sunt prezente si in tari precum Germania. De aceasta data insa este vorba despre un tobogan periculos, X-treme Faser, din parcul acvatic Galaxy, care a provocat de-a lungul timpului "leziuni in zona intima" a femeilor si care, asadar, le-a fost interzis reprezentantelor sexului frumos.

Foto: www.holidays-and-more.de

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea