Vacante

#copii #familie # vacanta in familie #destnatii vacanta

Destinatii perfecte pentru o vacanta cu familia si copiii

O vacanta cu familia implica o planificare complexa, dificil de realizat. TripAdvisor a realizat un top al celor mai bune orase pentru o vacanta in familie in functie de recomandarile utilizatorilor site-ului.


Florenta


Se spune despre Florenta ca este un muzeu in aer liber . Atractiile culturale sunt educative si interesante atat pentru parinti cat si pentru copii . Mergi in primavara sau in toamna pentru a evita temperaturile ridicate si pentru a te bucura de plimbari in aer liber. Pe langa faptul ca Florenta este unul dintre cele mai frumoase orase din Italia si Europa, inghetata de aici este foarte apreciata de straini.


Edinburgh


Castelul, festivalurile, expozitiile si evenimentele care au loc in Edinburgh asigura un program diversificat, care sa satisfaca gusturile celor mici, adolescentilor sau adultilor.


Londra


Londra este o destinatie cu atractii care nu se epuizeaza niciodata. Poti merge cu familia in Londra si sa faci de fiecare data un lucru nou. Pe langa faima sa de oras al petrecaretilor, Londra si-a castigat un renume si datorita serviciilor si atractiilor special concepute pentru copii. Festivalurile pentru copii, workshop-urile, expozitiile, filmele, muzeele sunt cateva dintre numeroasele obiective turistice dedicate copiilor.

Mergi cu cei mici in Kew Gardens, vizitati impreuna Horniman Museum sau Museum of Childhood, gradina zoologica Battersea si London Aquarium.


Berlin


Berlinul este un oras cu o oferta diversificata pentru copii mici si pentru cei mai mari. Checkpoint Charlie Museum, Legoland-ul, teatrul pentru copii, bulevardul Kurfurstendamm, Brandenburg Gate sunt cateva dintre atractiile pe care trebuie sa le introduci in programul de vacanta cu familia in Berlin.


Barcelona


Barcelona ocupa locul 5 in topul TripAdvisor. Orasul are un inalt nivel de satisfactie in randul turistilor datorita ofertei extrem de diversificate de petrecere a timpului liber. Poti merge cu copiii in multe parcuri (parc de l'Oreneta, de l'Espanya Industrial, del Centre des Poblenou), la acvariul orasului (L'Aquarium de Barcelona), Zoo de Barcelona etc.

Sursa foto: sanddollarestate.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea