Vacante

#destinatii romantice #grecia #egipt #germania

Destinatii pentru luna de miere in 2009

Pentru luna de miere 2009 iti propunem noi destinatii, la preturi accesibile. Viziteaza, impreuna cu persoana iubita, castelul Frumoasei din Padurea Adormita, fa scufundari in recifurile de corali sau mergi sa vezi una dintre cele mai vechi manastiri crestine din lume.

Iata 3 destinatii pentru 3 vacante in cuplu: Creta, Sharm El Sheikh si Romantic Road.

Creta piscina hotelLuna de miere in Creta, intre lamai si portocali

O vacanta romantica in Creta invita la relaxare pe plajele nisipoase sau in interiorul insulei, unde descoperi satele traditionale sau arhitectura diversificata, de la forturi in stil venetian la biserici bizantine. Vegetatia bogata in maslini, lamai si portocali, precum si pestele proaspat pe care-l poti cumpara direct de la pescari trezesc simturile si bucura ochiul. Pe langa ruinele din Creta (Aptera, Falassarna sau Polirinia), mai poti vizita diverse capele si manastiri, unele dintre ele cu o vechime de peste 1000 de ani.

Gratie climei blande, se poate inota in Creta din aprilie pana in noiembrie. Cu o lungime de 1200 metri, una dintre cele mai bune plaje este Sougia.

O vacanta de o saptamana in Creta, la un hotel de 5 stele, incepe de la 515 euro de persoana, conform agentiei Flynova. Oferta asigura biletul de avion (cursa charter), 7 nopti de cazare cu mic dejun, transferul de la aeroport si asistenta turistica. Taxele de pasager sunt incluse in pret. Hotelul este recomandat tinerilor casatoriti si pentru wellness.

Cuplurilor care merg in luna de miere li se ofera o reducere de 10% pentru destinatia aleasa din catalogul de vara 2009. “Aceasta oferta a mers foarte bine anul trecut si o continuam si anul acesta”, a afirmat Raimondas Useckas, Chief Executive Officer Flynova, la conferinta de lansare a pachetelor  pentru sezonul estival.

Chania-CretaLa rezervarea excursiei se prezinta copia dupa certificatul de casatorie sau alt document doveditor (numarul de inregistrare), care atesta ca evenimentul va avea loc. Totodata, de la data inregistrarii casatoriei pana la data plecarii nu trebuie sa fie o perioada mai mare de 3 luni.

Luna de miere in Sharm El Sheikh

Aflata in Peninsula Sinai din Egipt, statiunea Sharm El Sheikh reprezinta una dintre cele mai accesibile destinatii de pe litoralul egiptean si totodata unul dintre cele mai importante centre de scufundari. Orasul, strajuit de Muntele Sinai , pe de o parte si de Marea Rosie, pe de alta parte, ofera numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber: scufundari, plaja, viata de noapte, safari, restaurante, cazinouri, centre wellness si altele.

Daca vrei sa vezi desertul, mergi intr-o excursie la Manastirea Sfanta Catherina. Se spune ca dateaza din secolul al IV-lea si ca ar fi construita pe locurile in care Moise a vazut tufisul in flacari. Manastirea detine numeroase obiecte de cult pretioase, de la ornamente de marmura si relicve la picturi in ulei, mozaic arab si icoane de provenienta greceasca si ruseasca.

Sharm El SheikhUnele exponate sunt printre cele mai vechi icoane crestine cunoscute si ramase intacte, datand din secolele V si VI. Sfanta Catherina, intrata in patrimoniul mondial UNESCO,  este considerata una dintre cele mai vechi manastiri crestine din lume. O excursie la manastire costa in jur de 35 euro de persoana.

O luna de miere in Sharm El Sheikh costa intre 469 si 639 euro de persoana, in perioada iulie-octombrie 2009, potrivit agentiei Best Reisen. Oferta asigura biletul de avion, transferurile, cazarea cu all inclusive la un hotel de 5 stele si asistenta turistica.

Luna de miere pe Romantic Road

Una dintre zonele celebre pentru o luna de miere o reprezinta orasele europene de pe Romantic Road. Este vorba despre o regiune din Germania, situata intre Wurzburg si Fuessen, cunoscuta pentru istoria si cultura sa deosebita.

peisaj Romantic Road1peisaj Romantic Road2Tot pe acest traseu se afla si celebrul castel Neuschwanstein, care a folosit ca inspiratie pentru Disneyland-ul francez, in povestea Frumoasei din Padurea Adormita. Romantic Road include orase medievale, arhitectura in stil gotic, baroc si rococo, parcuri, catedrale, peisaje montane spectaculoase, situri arheologice, castele si hoteluri pentru o vacanta romantica de neuitat.

Daca te cazezi intr-un astfel de hotel, poti opta pentru o “camera  romantica”, cu un design elegant, traditional, impodobita cu mobila sculptata, picturi murale si oglinzi scumpe. Paturile sunt cu baldachin, pentru o atmosfera de poveste. Mai multe detalii gasesti pe site-ul oficial.

Cazarea la un hotel de 3 stele incepe de la 50 euro pe noapte. Poti opta pentru tururi speciale, pe care le gasesti aici. Daca mergi in Friedrichshafen, ai ocazia sa vezi un oras cu o vechime de 700 de ani si, in acelasi timp, poti vizita castelul Neuschwanstein. Un sejur de 6 nopti costa 439 euro, potrivit agentiei Travel Studio . Oferta asigura cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele, accesul la centrul wellness si un tur al castelului. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea