Vacante

#kos #cocktail holidays #fast travel #sicilia #palermo #kara travel #bulgaria #eximtur #grecia #olympic beach #halkidiki #mtm travel #corfu #getica turism #litoral romanesc #targul de turism bucuresti #targul de turism bucuresti 2009 #bt fair 2009

Destinatii noi si oferte speciale la Targul de Turism Bucuresti

Daca vrei un concediu cu bani mai putini anul acesta sau ai nevoie de o idee pentru destinatia acestei veri, la bucuresti gasesti oferte cu reduceri si destinatii inedite pentru urmatoarele luni.

Cu familia, in Sicilia

O destinatie inedita, propusa pentru vacantele in familie, este Sicilia. Exista cate ceva de vazut pentru fiecare. Pasionatii de arhitectura si istorie au o multime de monumente de vizitat, de la castele si palate la temple, biserici medievale si baroce, muzee si amfiteatre. Iubitorii de natura se pot bucura de plajele siciliene, cu numeroase activitati de apa sau au posibilitatea sa cunoasca flora si fauna parcurilor din rezervatiile naturale. Unele dintre cele mai atractive activitati sunt tururile culinare, deoarece Sicilia este faimoasa pentru gastronomie. De la branzeturi la paste, pizza si ulei de calitate la degustarile de vin, turistii isi pot rasfata pailele gustative cu preparatele locale. Mai multe detalii gasesti in articolul Adrenalina la distanta de o furculita (VI): Sicilia.

SiciliaIn Palermo, o saptamana de vacanta te costa 660 euro, pana la sfarsitul lui mai sau 675 euro, pana la finalul lui august, conform agentiei Fast Travel . Pretul asigura transportul cu avionul, 7 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele (camera dubla) si asistenta turistica. Pentru un copil cu o varsta mai mica de 12 ani, pretul este de 185 euro + 125 euro taxe de aeroport (cazat in camera cu doi adulti).

Bulgaria la 5 stele cu 33 euro pe noapte

Una dintre ofertele prezente la Targul de Turism Bucuresti este cea pentru Bulgaria. Operatorii de turism sustin ca romanii sunt in continuare interesati de aceasta destinatie. Ca in fiecare an, preturile la hoteluri sunt destul de mici, chiar la hotelurile cu multe stele, astfel incat Bulgaria ramane o varianta atractiva, cel putin din punct de vedere financiar.

Astfel, la Nisipurile de Aur, o camera la un hotel de 5 stele te costa 33 euro pe noapte, pana la sfarsitul lui mai si 39 euro, in prima jumatate a lunii iunie. In varf de sezon, in iulie-august, pretul ajunge la 69 euro, potrivit agentiei Kara Travel . Oferta asigura cazarea cu demipensiune, in camera dubla.

Daca mergi cu copiii, trebuie sa stii ca pentru toate aceste perioade mentionate, primul copil cu varsta intre 2 si 12 ani are gratuitate absoluta. Pentru cel de-al doilea, se plateste o suma intre 17 si 30 euro pe noapte, in functie de perioada aleasa pentru sejur.

O saptamana in Grecia cu 69 euro

Grecia reprezinta una dintre cele mai cautate destinatii la Targul de Turism Bucuresti , multumita preturilor foarte atractive. Cam in toate cataloagele operatorilor vei gasi cel putin cateva oferte de vacanta in Grecia.

Daca vrei sa stai la o vila, in Olympic Beach , vei plati 69 euro pentru 7 nopti de cazare, potrivit agentiei Eximtur. Oferta este valabila pentru plecari din 16 mai. La sfarsitul lui mai, sejurul te costa 79 euro, iar in iunie, 89 euro. Pretul asigura 7 nopti de cazare fara masa, intr-o vila de 3 stele din Olympic Beach.

In Halkidiki, o saptamana de cazare la un hotel de 4 stele + te costa 199 euro, la sfarsitul lui mai si 279 euro, la jumatatea lui iunie, conform aceleiasi agentii. Pachetul include cazarea cu all inclusive, in camera dubla, pentru 7 nopti. Primul copil cu o varsta sub 2 ani are gratuitate absoluta. Pentru cel de-al doilea, preturile sunt intre 149 si 159 euro.

Preturi foarte bune pentru Grecia gasesti si in iunie-iulie, cu transport asigurat, in insule precum Corfu. Daca alegi un hotel de 3 stele de pe insula, la inceputul lui iunie platesti 239 euro, iar in iulie-august, 359 euro, conform agentiei MTM Travel . In aceasta suma sunt asigurate transportul cu avionul, transferul de la aeroport, 7 nopti de cazare cu mic dejun si asistenta turistica. Pentru primul copil intre 2 si 12 ani, sejurul costa 150 euro.

Kos_TownInsula Kos, o noutate a acestei veri

O alta destinatie promovata pentru acest an este Insula Kos, cea de-a treia ca marime dintre insulele grecesti, dupa Rhodos si Karpatos si una dintre cele mai atractive din punct de vedere turistic. Facand parte din grupul de Insule Dodecanese, Kos atrage turistii prin climatul sau bland, plajele superbe si siturile arheologice de aici. Destinatia este un amestec de nou si vechi, cu peisaje schimbatoare, de la munte la mare, de la obiceiuri traditionale si biserici vechi la hoteluri si plaje elegante.

Un sejur de o saptamana in Kos costa de la 299 euro de persoana, la sfarsitul lui iunie sau 433 euro, in lunile de varf, conform agentiei Cocktail Holidays. Oferta asigura un pachet de 7 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele, asistenta turistica, asigurarea Premium, transportul cu avionul si transferul de la aeroport.

Litoralul romanesc, platesti mai putin, stai mai mult

Si pentru litoralul romanesc exista promotii si discount-uri, insa cel mai adesea cataloagele propun oferte la hoteluri de la o stea la 3 stele. La inceputul si sfarsitul sezonului estival, gasesti de obicei oferte promotionale.

Pentru Mamaia, un sejur de 5 nopti te costa 468 lei, conform agentiei turism . Pachetul este valabil pentru perioada 5 mai – 11 iunie si asigura cazarea intr-un hotel de 3 stele cu mic dejun. Daca alegi aceasta perioada pentru sejur sau perioada din final de sezon (13-30 septembrie 2009), primesti in plus doua nopti, gratuit. Astfel, stai o saptamana la pret de 5 nopti. Mesele insa trebuie achitate separat.

Targul de Turism Bucuresti este mai deschis pana maine, 10 mai 2009, in Parcul Izvor, orele 18:00. Alte informatii despre ceea ce vei gasi la targ gasesti in articolele:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea