Vacante

#destinatii vacanta # vacanta sarbatori # vacanta revelion 2012 # destinatii last minute

Destinatii last minute pentru Revelionul 2012

Daca vrei sa-ti petreci Revelionul departe de casa si inca nu ai reusit sa planifici nimic, nu este inca totul pierdut. Chiar si pe ultima suta de metri, mai exista hotelieri si proprietari de pensiuni care au ramas cu cateva camere libere, dar trebuie sa te grabesti.
 

Valea Prahovei
 

Hotelierii de pe Valea Prahovei au anuntat ca sunt ocupati in proportie de 100%. Este destinatia cea mai aglomerata pentru sfarsitul de an. Aici ai mai multe sanse daca apelezi la particulari decat la hoteluri. Pretul unei vacante de 4-5 zile incepe de la 1500 lei.
 

Straja
 

Incearca sa gasesti oferte de cazare in alte statiuni decat cele de pe Valea Prahovei. In Hunedoara se afla statiunea Straja, unde se poate schi pe cele 7 partii de aici. Partiile sunt echipate cu teleschi. La o cabana, un sejur de 5 zile costa 1100 lei de persoana.
 

Baile Tusnad
 

Alte statiuni mai putin aglomerate sunt reprezentate de destinatiile balneo. Aici se poate sa mai prinzi o oferta last minute . In Baile Tusnad, o vacanta de 5 zile costa 230 lei de persoana intr-o pensiune de 2 margarete.
 

Bulgaria
 

In Bulgaria, agentiile de turism mai au inca oferte de cazare pentru Revelion 2012 . Cei care nu au masina personala pot opta pentru transport, deoarece exista autocare care circula zilnic spre aceasta tara. Poti merge intr-o statiune montana precum Bansko sau intr-o zona mai linistita, precum Veliko Tarnovo. Un sejur de 4 zile in Bansko, de Anul Nou, costa 180 euro.
 

Viena
 

Exista agentii cu oferte last minute in strainatate pentru Revelion care ofera si mici reduceri pentru ultimii inscrisi. Astfel, pentru o oferta de ultim minut in Viena se acorda un discount de 8%. Vacanta de 5 zile costa 270 euro de persoana intr-un hotel de 3 stele.

Daca vrei sa schiezi, unele agentii au cateva camere ramase neocupate in statiunile montane austriece. De exemplu, in Innsbruck, o vacanta de 6 zile costa 530 euro intr-un hotel de 4 stele. Pachetul include si cina festiva de Revelion, dar nu si transportul.


Sursa foto: abduzeedo.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea