Vacante

# vacanta toamna #vacanta #sejur # destinatii toamna

Destinatii insorite de toamna

Cei care vor sa plece in concediu in aceasta toamna mai pot avea parte de o vacanta insorita, cu plaja si baie in ape calde si stravezii sau excursii in orase desertice, pline de exotism. Exista cateva destinatii insorite, ideale pentru o vizita in toamna.

Mauritius

Mauritius face parte dintre destinatiile de top recomandate pentru vacanta de iarna. Insa aceasta destinatie este foarte ospitaliera si in perioada de toamna. In luna octombrie, in Mauritius turistii beneficiaza de o perioada uscata, insorita, cu temperaturi medii de 27 de grade Celsius.

Marrakesh

Cei care nu au ajuns in Maroc pot alege toamna pentru a vizita aceasta destinatie. Zilele sunt foarte placute, cu medii de temperatura de 23 grade Celsius, cu mult soare si ploi destul de putine. Marrakesh, Fez, Casablanca, Tangier sunt cateva dintre destinatiile posibile pentru cei care doresc sa descopere orase exotice, pline de farmec.

Iordania

Iordania este destinatia ideala pentru cei care isi doresc o vacanta in toamna , in care sa combine atractiile plajei cu vizitele culturale si experientele exotice. O excursie in Iordania poate include vizite la ruinele romane de la Jerash, mozaicurile de la Madaba, safari in desert la Wadi Rum, vizitarea vechiului oras al nabateenilor, Petra. In plus, in Aqaba, la Marea Rosie, turistii au ocazia sa profite de soare si plajele cochete din resorturile hoteliere.

Cipru

O alta destinatie insorita este Cipru. Temperaturile medii se situeaza la 28 grade Celsius, ceea ce face din aceasta destinatie o locatie ideala pentru o vacanta la plaja. Pe langa sporturile de apa si beneficiile plajei, turistii au ocazia sa viziteze obiectivele turistice din Cipru si sa descopere viata autentica a insulei. Poti vizita diverse muzee, precum Muzeul Bizantin sau Muzeul Municipal Leventis, moschee vechi, precum Moscheea Selimiye de secol XIII sau sate pitoresti, presarate pe insula.

Madeira

Madeira este o destinatie "de vara" pentru tot anul. Situata in Portugalia, intre Tenerife, Insulele Canare si Oceanul Atlantic , Madeira atrage vizitatorii datorita climei placute si a frumusetii naturale a acestui arhipelag. Vinul de Madeira si obiectele artizanale sunt doua dintre atributele acestei destinatii.


Sursa foto: telegraph.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea