Vacante

#revelion

Destinatii inedite pentru Revelion 2008

Petrecerea din noaptea de Revelion reprezinta unul dintre cele mai celebrate evenimente pe plan mondial. Fiecare tara serbeaza trecerea in noul an in functie de traditiile sale. Daca te-ai saturat sa iei parte la vesnicile petreceri de acasa si iti doresti o experienta cu totul inedita, incearca un loc diferit fata de ceea ce ai vazut pana acum.

Exista numeroase oferte in tara si in strainatate, care includ atat destinatiile obisnuite (Brasov, Sibiu, Sinaia, Paris, Viena, etc), cat si destinatii mai putin “celebre”.

Revelion senzual in Brazilia Anul Nou Brazilia

Calatorie cu trenul spre padure amazoniana (Tijuca), plimbari printre palmieri imperiali si arbori de cafea, contemplare a nuferilor uriasi si a cascadelor, vizite in palate si muzee, cam asa arata o oferta de revelion in Brazilia. Excursia implica 11 zile, cazare la hoteluri de 3 si 4 stele, pentru preturi intre 2070 si 2440 de euro.

Iordania, “un loc iubit de Dumnezeu” petraSunt cuvintele printului Lawrence al Arabiei. De ce ai merge in Iordania pentru 6 zile ? Cei care au avut deja parte de aceasta experienta iit vor spune ca trebuie neaparat sa incerci : plimbari pe Marea Rosie cu barcile cu fundul din sticla. O bijuterie a Iordaniei o reprezinta orasul Petra, sapat intr-un munte de rosa desertica, oras cu o vechime de peste 2.600 de ani. Intre monumentele ascunse in orasul care se deschide in culori diferite, cu tente de roz, se afla Templul Comorii.

In noaptea de Revelion ai parte de o cina festiva in interiorul hotelului, iar a doua zi de o cina beduina, chiar in desert, cu gratar, muzica life si jeep safari. Excursia te costa aproximativ 870 de euro, in care intra si transportul.

Revelion cubanez, pe ritmuri de rumba cubagov

Daca ti-ai dorit vreodata sa ajungi in seducatoarea Havana, acum este momentul. Arhitectura coloniala spaniola, ritmurile de rumba, muzeele sunt doar cateva atractii ale acestui oras. Iti va placea sa faci o croaziera la reciful de corali, unde poti si inota. Amatorii de scufundari au posibilitatea sa practice acest sport. Daca nu ai mai vazut niciodata o padure de mangrove, o vei descoperi acum, si tot aici vei vizita si o ferma de crocodili.

Pentru iubitorii de animale mult mai delicate, exista posibilitatea de a se intalni cu pasari flamingo. Excursia se ridica la un pret de aproximativ 2200 de euro. Este bine sa stii Cand alegi o excursie, verifica bine programul, pentru a cunoaste detaliile privind cina festiva de Anul Nou. Uneori aceste date nu apar in descriere. In alte cazuri, masa de Revelion este fie inclusa in pret, fie optionala si contra-cost, fie se adauga pretului de baza si este obligatorie. In functie de oferte si de hoteluri, se pot pune la dispozitii diverse servicii si facilitati, precum Revelion pentru copii, organizat special pentru cei mici, in sali separate, cu animatori si tot personalul necesar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea