Vacante

#destinatii de vacanta #destinatii paste 2012 #destinatii inedite #panama #vietnam #patagonia

Destinatii inedite de vizitat in 2012

Cei care isi doresc sa descopere destinatii noi in acest an au posibilitatea de a alege una dintre sugestiile facute de New York Times. Publicatia a realizat un top cu 45 de destinatii recomandate pentru acest an. Printre ele se afla regiuni mai putin cunoscute din America si nu numai, unde turistii gasesc atractii turistice naturale si numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber.

Iti prezentam in continuare 3 dintre cele mai noi si inedite destinatii de vacanta pentru concediul din 2012:
 

Panama


Panama este o destinatie inedita, foarte atractiva atat pentru turismul de afaceri, cat si pentru cei dornici de distractie. Arhipelagul Bocas del Toro este recomandat pentru cei care calatoresc cu rucsacul in spinare si pentru amatorii de scufundari. Panama este in plina dezvoltare si, prin urmare, foarte promitatoare pentru cei care vor sa vada si alte parti ale Americii in afara de cele consacrate.

Primul hotel Waldorf Astoria urmeaza sa se deschisa in iunie 2012. Trump Ocean Club a fost inaugurat in 2011 si este una dintre cele mai inalte cladiri din Panama City.
 

Patagonia chiliana


Patagonia chiliana este o destinatie spectaculoasa, cu varfuri muntoase inzapezite, parcuri nationale si paduri tropicale . Aceasta destinatie este vazuta ca una dintre cele mai bune din lume pentru turismul de aventura. Una dintre locatiile cautate de catre turisti este Parcul National Torres del Paine, situat intre stepele Patagoniei si Los Andes Mountain Range. In aceasta zona se practica alpinism, kayaking, echitatie, trekking etc. Insulele pustii, care gazduiesc foci si pinguni sunt alte atractii ale acestei destinatii.
 

Halong Bay


Halong Bay este una dintre cele mai apreciate destinatii turistice ale Vietnamului. Golful se afla in provincia Quang Ninh si apartine de Ha Long City. Declarat monument mondial UNESCO, Halong Bay atrage turistii datorita frumusetii lui naturale. Calatorii pot plati pentru minicroaziere de 2-3 zile sau pot inchiria vaporase pentru a merge pe cont propriu. In astfel de excursii, se pot face opriri si pentru plaja, cum se intampla in Monkey Island Beach.

Sursa foto: jaunted.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea