Vacante

#paste #delta_dunarii #destinatii de vacanta #1 mai #orastie

Destinatii inedite de 1 mai si de Paste in Romania

Iti doresti ca minivacanta de 1 mai si de Paste sa te prinda departe de casa, eventual intr-un loc deosebit? Afla ca, fara a fi nevoit sa treci granita tarii, poti petrece cateva zile relaxante intr-un decor iesit din tipare. Iata cateva destinatii inedite din Romania pentru care poti opta in vacanta de 1 mai si de Paste!


Orastie - Arsenal Park

La intrarea in orasul Orastie din judetul Hunedoara se afla un punct turistic inedit: Arsenal Park. Este vorba despre o baza turistica militara de trei stele, ridicata pe terenul unei foste fabrici de armament si munitie.

Complexul ce se intinde pe o suprafata de 80 hectare ofera cazare in vacanta de 1 mai (30 aprilie - 2 mai) la preturi cuprinse intre 60 si 65 euro/persoana/sejur, plus posibilitatea unor activitati interesante, precum instructie militara, paintball, plimbari cu senilatele, tir cu arme de foc, cu arcul sau cu arbaleta, treasure hunt si multe altele, specifice unei baze militare adevarate.

Masa poate fi servita, de asemenea, in localuri cu parfum militaresc: restaurant, bar si popota.

Arsenal Park include si cel mai mare muzeu de tehnica militara in aer liber din Europa in care sunt expuse autotunuri, avioane, tancuri, elicoptere, vehicule pe sine, mitraliere si altele.

Arsenal Park poate fi destinatia perfecta in vacanta de 1 mai si de Paste si daca tot ce iti doresti este sa te relaxezi. Complexul turistic include si un centru spa, cu piscina, sauna, camera de relaxare si sala de fitness.


Delta Dunarii - hotelul plutitor

Delta Dunarii este o destinatie minunata pentru vacanta de 1 mai si de Paste. Iar daca vrei sa iti asiguri o cazare confortabila, afla ca poti opta pentru un sejur in incinta unui hotel plutitor. Cel mai nou este hotelul Serano, de 4 stele, cu 10 dormitoare duble, restaurant, bar si ambarcatiuni cu motor pentru explorarea Deltei Dunarii.

Hotelul Serano propune o excursie de-a lungul Deltei Dunarii in perioada vacantei de 1 mai si de Paste, cu o durata de 6 zile (1 - 6 mai), cu cazare si masa asigurate, plus mese festive, participarea la slujba de Inviere si alte surprize.

Sursa foto: oradeanul.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea