Vacante

#cuplu #california #florida #utah #escapada cuplu #vacanta america #nevada #reno #park city #calistoga

Destinatii din America perfecte pentru o escapada de cuplu

Sigur, Parisul este paradisul indragostitilor, Venetia te va incanta cu atmosfera romantica, iar in Roma iubirea planeaza deasupra orasului, insa pentru o viitoare escapada trece pe lista o noua destinatie de bifat: America. In afara de orasele mentionate, America te asteapta cu destinatii la fel de impresionante si primitoare.


Reno, Nevada

Cunoscut si sub numele de "cel mai mic oras mare din lume", Reno este ideal pentru cuplurile care iubesc viata de noapte, dar care in acelasi timp adora sa isi petreaca timpul pe o paturica, pe marginea unui lac, in sanul naturii.

Reno este un oras al extremelor, care te va ajuta sa te destinzi si sa te distrezi in acelasi timp.


Park City, Utah

In Park City predomina luxul si este un oras ideal pentru cuplurile care isi doresc un adevarat rasfat. Conditiile de cazare din Park City sunt excelente, iar destinatia este ideala pentru un cuplu care iubeste zonele muntoase si sporturile de iarna.

In plus, daca vrei sa te casatoresti in strainatate, lucrurile sunt destul de simple. Trebuie doar sa depuni o cerere si nu exista timp de asteptare sau alte formalitati care sa iti dea batai de cap.


Calistoga, California

Calistoga este o zona faimoasa pentru peisaje si pentru fermele la care te poti caza daca iti doresti, ca pret de cateva zile, sa te bucuri de experienta unei vacante la tara. Poti iesi pe strazile orasului, acolo unde vei descoperi suficiente librarii si cafenele, astfel incat tu si partenerul sa va bucurati de diversitate.

Cea mai buna perioada pentru a vizita Calistoga este primavara, atunci cand te poti bucura din plin de toate activitatile specifice zonei, de tratamentele SPA cu namol si de temperaturi optime.


Statul Florida

Statul insorit cunoscut sub numele de Florida este ideal pentru cuplurile care viseaza la o vacanta in care predomina apele albastre si nicipul fin, alb. Hotelurile din Florida pun la dispozitia cuplurilor nenumarate activitati, printre care scufundari alaturi de delfini si plimbari cu barca.

Tot in Florida poti organiza rapid o nunta, fara sa fie nevoie sa depui dosare cu acte si fara sa fii nevoit sa astepti cateva saptamani pentru aprobare.



Sursa foto: naparealestatematch.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea