Vacante

#vacanta #turcia #spania #destinatii de vacanta #yzy sky travel

Destinatii de vacanta paradisiace la preturi reduse, in Spania,Turcia si Italia, cu Yzy Sky Travel

Nu te-ai gandit inca sa iti rezervi o vacanta intr-o locatie paradisiaca in sezonul cald? Nimic nu se compara cu un sejur in destinatii insorite si pline de atractii turistice fara seaman, unde sa te reculegi si sa dai nastere unor amintiri nemuritoare. Cu cateva oferte irezistibile de la Yzy Sky Travel si cu o imagine de ansamblu asupra locurilor minunate pe care le poti cunoaste, vacanta ta nu poate fi altfel decat exceptionala!

Un concediu placut, care sa nu iti afecteze prea mult bugetul, este posibil doar daca stii ce destinatii de vacanta sa alegi si ce pachete turistice sa rezervi. Vacanta ta de vis din 2013 poate sa fie unul din sejururile puse la dispozitie de agentia Yzy Sky Travel, care iti pune la dispozitie o serie de variante accesibile pentru a-ti deschide calea catre cele mai paradisiace colturi ale lumii!


Vacanta in Benidorm, Spania

Benidorm este un oras de coasta din Alicante, Spania, cu plaje excelente si oferte de cazare si petrecere a timpului liber extrem de diversificate. Turistii care ajung sa cunoasca aceasta destinatie turistica a coastei Blanca revin intotdeauna a doua oara, fascinati de plimbarile pe faleza, baile in apa cristalina, sporturile nautice pe care le pot practica sau de excursiile cu vaporul la insula Benidorm.

In plus, zona veche a orasului situat pe o regiune de patrimoniu, se imbina armonios cu infrastructura si cladirile moderne din proximitatea celor 5 km de litoral. Plajele impresioneaza prin nisipul fin auriu, palmierii luxurianti si apa curata, cu valuri linistite sau moderate.

Yzy Sky Travel iti ofera un sejur la Costa Blanca - Benidorm de 7 nopti cazare in camera dubla, cu pensiune completa (apa si vin incluse), la hotelul de patru stele Gran Bali, transport cu avionul din Bucuresti si transfer aeroport-hotel-aeroport, toate la pretul de 499 euro.


Vacanta la Alanya, Turcia

Alanya, oras situat in Sudul Turciei, la 140 de km de Antalya, a devenit un centru turistic important inca de acum 3 decenii. Cu un relief de peninsula, Alanya este inconjurata de plaje cu nisip fin si ape turcoaz. La fel de atragatoare pentru turisti sunt si peisajuele urbane pitoresti, cu specific otoman. Stancile care ascund grote numeroase, unele impodobite de natura cu stalactite, precum si golfurile desprinse parca din rai, sunt comori naturale pe care oricine le descopera cu bucurie.

Un sejur pus la dispozitie de Yzy Sky Travel pentru paradisul turcesc din Alanya porneste de la 488 de euro/persoana, la hotelul de 5 stele Delphin De Luxe Resort, transport cu avionul cursa charter din Bucuresti, transfer aeroport-hotel-aeroport si 7 nopti cazare. Asistenta turistica locala este asigurata.


Vacanta la Ischia, Italia

Cea mai mare si, in opinia multora, cea mai frumoasa insula din golful din Napoli, Ischia este renumita pentru multele sale optiuni de tratament si relaxare de tip spa. Feriboturi si hidroglisoarele fac legatura dintre orasul Napoli si portul Ischia. Mancarea este delicioasa, oamenii sunt prietenosi si saritori, iar peisajele te lasa fara suflu. Plajele sunt cel putin la fel de luxuriante ca cele din destinatia exclusivista Capri, dar mai permisive cu o vacanta accesibila tuturor.

Pe vacante-perfecte.ro, Yzy Sky Travel iti ofera un sejur de 7 nopti la Ischia in sezonul estival, cu 480 euro/persoana, in schimbul serviciilor complete de care ai nevoie: cazare cu pensiune completa la hotelul Thermae Galidon de 3 stele, transfer aeroport-hotel si invers gratuit, precum si asistenta turistica gratuita.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea