Vacante

#turism #destinatii vacanta #destinatii vacanta europa

Destinatii de vacanta celebre pentru viata de noapte in Europa

Vara este momentul ideal pentru vizitarea celor mai bune cluburi de noapte si baruri din Europa. Exista cateva destinatii renumite pentru viata de noapte si oferta de distractie, datorita petrecerilor de aici, spatiului mare si a DJ-urilor adusi de peste tot din lume.

Ibiza

Ibiza este considerata o destinatie hedonista a Spaniei, perfecta pentru cei care isi doresc o vacanta cu multa distractie. Petrecerile incep la orele 23:00 in cluburi si tin pana dimineata. In Ibiza sunt unele dintre cele mai mari cluburi din Spania si nu numai.

Barcelona

Barcelona este o metropola care merita vizita pe toata durata anului si la orice moment din zi si din noapte. Ziua, poti vizita numeroasele obiective turistice ale orasului sau poti merge la plaja. Noaptea, Barcelona are o viata de noapte intensa, celebra in toata Europa. In cluburi sunt multe tipuri de muzica, de la tehno la salsa si cele mai bune dintre ele ofera vizitatorilor o atmosfera specifica acestui oras. Petrecerile incep la miezul noptii si dureaza pana in zori.

Stockholm, Suedia

Vara este o perioada potrivita pentru o vizita in Suedia. Pe langa palate, catedrale sau muzee, Stockholm mai este cunoscut si ca o destinatie europeana perfecta pentru nightlife. Intrarea intr-un club din Stockholm poate costa in jur de 11 dolari. Cluburile sunt deschise pana spre 4-5 dimineata.

Roma, Italia

Roma este apreciata nu doar pentru arhitectura si opere de arta, dar chiar si pentru oferta ei de viata de noapte. Cei care nu au somn pot alege unul din cluburile aflate in Piata Coppelle sau Piata Pietra, pe strazile din apropierea Pantheon-ului sau cele din Campi de Fiori. In Roma sunt multe cluburi, discoteci, pub-uri si baruri cu programe nocturne care incep tarziu, in noapte.

Amsterdam, Olanda

Amsterdam este considerat unul dintre cele mai bune orase europene pentru divertisment datorita ofertei bogate: baruri, cluburi, cazinouri, Cartierul Rosu, karaoke etc. Petrecerile after-hours pot dura chiar si pana la pranz. Cele mai multe petreceri sunt in a doua jumatate a saptamanii.

Mykonos, Grecia

Insula Mykonos este cunoscuta ca una dintre destinatiile de top din Mediterana pentru clubbing. Viata de noapte este bine reprezentata in special de baruri, care sunt mai multe decat cluburile. In Mykonos sunt invitati DJ celebri, iar oferta de divertisment este bogata. Insula este frecventata de turisti veniti din toata lumea si este apreciata ca o destinatie prietenoasa pentru cuplurile de homosexuali.

Skiathos, Grecia

Dintre insulele Sporade, Skiathos este cunoscuta ca cea mai animata destinatie de vacanta. Viata de noapte este concentrata in Skiathos Town, de-a lungul portului, unde sunt mai multe baruri. Orasul devine animat seara dupa orele 8:00, insa petrecerile se incing dupa miezul noptii in cluburi si dureaza pana dimineata. Amatorii de distractie pot face un tur in mai multe cocktail bars, unde o bautura poate costa chiar si 15 euro. Asezate langa mare, barurile si cluburile ofera si o panorama asupra portului.

Foto: favim.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea