Vacante

#munchen #vacanta #destinatii #destinatii vacanta #destinatii bere # destinatii toamna # oktoberfest

Destinatii de toamna pentru iubitorii de bere

Toamna este una dintre cele mai atractive perioade sa participi la un festivalul al berii sau sa vizitezi un oras european cu traditie in producerea acestei licori.
 

Munchen
 

In Munchen se desfasoara an de an cel mai mare festival al berii, Oktoberfest. Evenimentul este unul dintre cele mai importante desfasurate in Germania, aducand in jur de 6 milioane de persoane in fiecare an. Primul festival a avut loc in octombrie in anul 1810, cu ocazia casatoriei Printului Ludwig si a Printesei Therese.

Cei care participa la Oktoberfest au ocazia sa asiste la ceremonia de deschidere a festivalului. Aceasta are loc in prima duminica din cadrul evenimentului si este urmata de Parada Costumelor, un moment important, de traditie si cultura bavareza.

In 2011, festivalul incepe pe 17 septembrie.
 

Alte destinatii faimoase pentru berea lor
 

In toamna reincep circuitele in tarile europene si revin in actualitate ofertele de tip city break . Este o ocazie ideala pentru a vizita o metropola europeana si a pentru a incerca berea locala, alaturi de preparate traditionale.

Pe langa Munchen, in Europa sunt si alte destinatii atractive pentru iubitorii de bere. Praga, Amsterdam si Berlin au iesit pe primele locuri intr-un studiu realizat de SABMiller, unul dintre cei mai mari producatori de bere la nivel mondial. Pentru realizarea acestui studiu, au fost intrebate persoane din 12 tari. Praga a fost aleasa de 20% dintre cei chestionati. Cehia este locul de origine al celebrei beri Pilsner, iar aceasta tara este cunoscuta ca unul dintre locurile unde se gaseste cea mai buna bere din lume.

Cei care doresc sa bea cat mai multa bere si sa plateasca mai putin pot alege Marea Britanie ca destinatie de vacanta . Conform aceluiasi sondaj, britanicii sunt mari iubitori de bere si le place sa faca cinste altora.

Cei care vor sa incerce cea mai buna bere de un anumit tip trebuie sa se indrepte spre destinatii precise. De exemplu, pentru berea neagra trebuie sa mergi in Irlanda. Patria berii Guinness, Irlanda este o tara ospitaliera, detinatoare de numeroase fabrici de bere, unde se pot face tururi special pentru turisti.


Sursa foto: koreatimes.co.kr
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea