Vacante

#salzburg #malaezia #quebec #destinatii romantice #luna de miere

Destinatii de iarna pentru luna de miere

Luna de miere in sezonul de iarna este o optiune la care putini turisti se gandesc. Daca insa te-ai casatorit toamna tarziu sau iarna si iti doresti sa pleci undeva cu persoana iubita cat mai repede, trebuie sa stii ca ai numeroase destinatii atractive pentru aceasta perioada.

Combina sarbatorile de iarna sau sarbatoarea de Dragobete sau Valentine’s Day cu luna de miere. Astfel, gasesti orase si statiuni aflate in sarbatoare, cu tot felul de evenimente, de la baluri de iarna la concerte de Craciun, de la carnavaluri la palate construite din gheata.

Profita de ofertele hotelierilor pentru honeymoon si ia cu tine o copie dupa certificatul de casatorie. Pachetele de vacanta includ servicii menite sa va rasfete pe amandoi: masaje pentru cupluri, pranz pe o plaja secreta, cina la lumina lumanarilor, cos cu fructe si multe altele.
 

Luna de miere intr-o metropola europeana romantica: Salzburg
 

Salzburgul este un oras foarte ofertant in iarna. Pe langa amprenta lui Mozart si acordurile din Sunetul Muzicii, Salzburg este o destinatie atractiva si din punct de vedere cultural, sportiv si balneoclimateric.

Sursa foto: members.aon.atArhitectura deosebit de frumoasa a orasului, castelul, catedrala si cladirile lui vechi sunt acoperite de zapada, intr-un tablou deosebit de romantic. In centrul istoric poti sa faci o plimbare cu persoana iubita, vizitand obiectivele turistice si magazinele. Se poate face si patinaj, deoarece orasul este un important centru sportiv. Din metropola se ajunge usor in statiunile montane, pe partiile de schi.

Unele dintre cele mai bune zone pentru schiat din Alpi se afla in Provincia Salzburg. Daca nu ai chef de schiat, poti alege, in schimb, o plimbare cu sania.

Tot in Salzburg gasesti centre spa cu izvoare termale , unde poti inota si te relaxa in apa calda, in aer liber, chiar daca temperaturile de afara coboara sub 0 grade Celsius.

Iar daca vizitezi Salzburgul de sarbatori, nu trebuie sa ratezi piata de Craciun si petrecerile cu artificii de revelion.

Un atuu semnificativ al orasului il reprezinta si preturile. Salzburg este un oras cu preturi mici si medii, mai atractive decat alte metropole europene precum Paris sau Londra.
 

Luna de miere in insule albastre
 

Destinatiile exotice indepartate sunt unele dintre cele mai potrivite pentru vacanta si sarbatorile de iarna. Le poti combina cu luna de miere sau sa-ti petreci Sfantul Valentin intr-o destinatie precum Indonezia, Seychelles, Mauritius etc.

Sursa foto: news.cheapflights.co.ukPoti alege o insula tropicala din Malaezia, unde sa fii inconjurat de ape stravezii si de peisaje spectaculoase. Malaezia este o destinatie exotica indepartata, dar primitoare, cu un aer cosmopolit in unele zone, in timp ce in alte locuri ai parte de intimitate si frumusete naturala. Iar pentru ca adesea dragostea trece prin stomac, trebuie sa stii ca Malaezia este considerata a fi un paradis gastronomic.


Pe langa serviciile de lux ale hotelurilor, precum masajele pentru cupluri, poti sa te bucuri de numeroasele activitati pe care insulele ti le pun la dispozitie: snorkeling, ski nautic , scufundari si chiar yoga. Peisajele spectaculoase, cultura locala, un amestec de traditii malaeziene, indiene si chineze, sunt alte cateva atuuri ale acestei destinatii.
 

Luna de miere la castel: Quebec City
 

Daca iti doresti sa-ti petreci luna de miere in Statele Unite sau Canada, alege orase mari, precum New York, unde oferta turistica este practic nelimitata sau Quebec City, pentru un aer romantic, cu accente europene.

Quebec City este recunoscut ca unul dintre cele mai frumoase si mai romantice orase din Canada. Turistii vin din strainatate pentru a-si petrece luna de miere aici, iar unele cupluri aleg aceasta destinatie pentru a-si face nunta. Fortificatiile Orasului Vechi (Old Town) au fost declarate patrimoniu mondial UNESCO.

Una dintre atractiile majore ale orasului este carnavalul iernii (Quebec Winter Carnival). Daca iti vei petrece luna de miere in iarna 2011, poti sa asisti la carnavalul de anul viitor, care se desfasoara intre 28 ianuarie si 13 februarie 2011. In cadrul evenimentului se organizeaza diverse spectacole si activitati, de la paradele nocturne la palatul de gheata.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea