Vacante

#destinatii de vacanta #lacul titicaca #Badhotel Rockanje #orasul dildo #satul fucking

Destinatii cu nume amuzante

Unele destinatii starnesc zambete si chiar sunt ridiculizate nu din cauza a ceea ce sunt ele, insa din cauza numelui pe care il poarta. In timp, ele au devenit cunoscute pe plan international si fac subiect de gluma pentru turistii care ajung aici.
 

Badhotel Rockanje


Badhotel Rockanje este un hotel din orasul Domburg, in Olanda. Desi prima parte a numelui ("badhotel" - bad hotel in engleza, hotel prost) provoaca zambete oricarui vorbitor de limba engleza, hotelul este unul demn de toata atentia. Hotelul are 67 de camere cu semineu electric, balcon si baie, toate decorate intr-un stil romantic.

Turistii au la dispozitie mai multe servicii si facilitati, printre care o braserie eleganta, bar, sauna, teren de tenis, piscina interioara si exterioara, precum si parcare. Aflat in apropiere de plaja, intr-un spatiu verde, hotelul este recomandat pentru un sejur relaxant pe litoral.
 

Orasul Dildo


In Canada, pe insula Newfoundland, se afla orasul Dildo. Ca urmare a numelui sau neobisnuit, oraselul a capatat notorietate, fiind inclus pe lista celor mai ciudate si amuzante nume de orase. Orasul este atractiv din punct de vedere turistic, avand peisaje frumoase si posibilitati de petrecere a timpului liber. Se pot face plimbari cu barca, drumetii si se poate vizita Dildo Museum. In luna august are loc un eveniment important, Historic Dildo Days.
 

Satul Fucking


In partea de vest a Austriei se afla satul Fucking, la 33 km de Salzburg si in apropiere de granita cu Germania. Dupa al Doilea Razboi Mondial, trupele din Statele Unite au facut un popas aici si au remarcat scrierea numelui acestui sat. De atunci, satul Fucking a devenit cunoscut pe plan international, starnind amuzamentul vorbitorilor de limba engleza.

Numele de "Fucking" deriva din numele de Focko, un nobil din secolul al XVI-lea. Locuitorii orasului nu au fost incantati de ridicolul situatiei, iar panoul cu numele orasului a fost furat de mai multe ori, fiind o problema nesfarsita pentru primarie.
 

Lacul Titicaca


Lacul Titicaca este usor de retinut ca denumire, ca urmare a sonoritatii sale. "Caca" este un cuvant care desemneaza, in mai multe limbi, materia fecala sau ceva murdar. Spaniolii folosesc acest termen pentru a-i face pe copii sa nu atinga un anumit lucru. In ciuda numelui, lacul Titicaca este considerat unul dintre cele mai impresionante din lume. Lacul se afla la peste 3000 de metri altitudine in Anzi, la granita intre Peru si Bolivia.

Sursa foto: wikimedia.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea