Vacante

#vacanta #destinatii de vacanta #apus de soare

Destinatii celebre pentru apusurile de soare

Un apus de soare este un prilej de liniste, de relaxare, ba chiar si de meditatie. Astazi iti propunem cateva destinatii in care apusurile de soare sunt parca desprinse din povesti.


1. Santorini


Economia Greciei isi continua trendul descendent, insa datorita unuor firme curajoase turismul continua sa aduca bani la buget, iar ofertele de calatorie s-au inmultit.

Prima oprire pe care trebuie sa faci este in Santorini. Este un adevarat ritual sa privesti apusul de pe terasa unui restaurant in partea de vest a orasului. Daca petreci pe insula cateva nopti, indreapta-te spre satul Imerovigli, unde vei parte de un apus de soare spectaculos.


2. Maldive


Cel de-al doilea loc pe care ti-l recomandam este unul amenintat cu disparitia. Ecologistii spun ca insulele Maldive vor disparea din cauza cresterii nivelului apei. Iubitorii de apusuri pot rasufla linistiti deocamdata. Multi oameni de stiinta sustin ca aceste insule vor exista aproape intacte pentru cel putin inca un secol.

Nimic nu se compara cu o scufundare in apa turcoaz a oceanului. Intinde-te apoi pe un sezlong, cu un cocktail in mana si admira un apus de soare aprins.


3. Panama


Panama era cunoscuta ca fiind o destinatie destul de ieftina pentru americani. Adevaratele atractii ale acestei regiuni sunt insulele si plajele, inclusiv Archipielago de las Perlas, un sir de insule uimitoare in Pacific, precum si cele 350 de insule din regiunea Kuna Yala, oricare dintre acestea fiind potrivite pentru a admira un apus minunat.


4. Plaja Ipanema, Rio de Janeiro, Brazilia


Avand in vedere ca Brazilia se pregateste pentru World Cup in 2014 si Jocurile Olimpice de Vara din 2016, turistii sunt foarte interesati de America de Sud. Devenita faimoasa in mare parte datorita melodiei "The Girl from Ipanema", plaja Ipanema este plina de domnisoare dragute, precum si de domni aratosi cu un bronz perfect.


5. Koh Tao, Tailanda


Plajele ce se intind de-a lungul tarii si al insulelor reprezinta principalul motiv pentru care Thailanda ramane o statiune cautata. Plaja Sairee din insula Koh Tao este una din dintre cele mai frumoase locatii pentru a privi apusul fie de pe nisipul fin, fie savurand un cocktail la unul din barurile din apropiere.

Sursa foto: agivega.deviantart.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea