Vacante

#igloo media #hotel

Design Hotels la Igloo Media

Igloo Media lanseaza al treilea album din seria “Arhitecturi Vazute Prin Igloo”(AVPI), sub numele de “Design Hotels”.

Volumul propune o selectie a celor mai interesante designuri hoteliere la nivel mondial, prin cele 17 proiecte alese. Numitorul lor comun consta in experienta unica oferita de cele mai inovatoare tehnici ale industriei hoteliere, cat si in conceptul de locuinta de scurta durata.

“Design Hotels” marcheaza o schimbare de format, reducandu-si dimensiunile, fata de editiile anterioare. Pe langa acest lucru, albumul se concentreaza de data aceasta asupra unei functii arhitecturale si mai putin asupra unei categorii de arhitecti .

Asa cum s-a intamplat si cu alte albume Igoo, editia bilingva nu este destinata doar specialistilor, ci si publicului larg atras de designul contemporan. Volumul este disponibil in librarii incepand cu luna ianuarie 2008. Cititorii il pot achizitiona la pretul de 40 lei. Colecţia "Arhitecturi Vazute Prin Igloo" (AVPI) a fost lansata in 2005. Igloo Media mai are in prezent sapte serii editoriale: Igloo Patrimoniu , Igloo Best, Igloo Pocket, Igloo Guide, Igloo Art, Anuala de Arhitectura a Municipiului Bucuresti si Buletinul Arhitectii si Bucurestiul. Pentru informatii cu privire la alte lansari Igloo Media, citeste articolul despre interioare din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea