Vacante

#litoral bulgaria #oferte last minute #oferte speciale #help travel #magazinul de vacante

De ce sunt ofertele last minute secretul unui concediu excelent

Un concediu cu buget redus poate fi programat cu mult timp inainte, dar se poate transforma intr-o vacanta reusita si atunci cand beneficiezi de ofertele last minute. Descopera ce economii poti face cu ofertele speciale.

Bugetul pentru o vacanta reusita include mai multi bani pentru distractie si mai putini pentru transport si cazare. Atunci cand nu ai luxul sa-ti planifici concediul cu multe luni inainte, ofertele last minute pot fi secretul unor economii fantastice.

Multe hoteluri reduc dramatic tarifele atunci cand au o rata de ocupare redusa in sezon, dar continua sa ofere aceleasi servicii de calitate norocosilor care urmaresc cele mai bune oferte.

Vrei sa petreci un concediu de 7 nopti la un tarif incedibil de mic? Litoralul bulgaresc este destinatia ideala, iar cu oferta potrivita poti beneficia de pana la 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 4* cu doar 56 euro/persoana.


Ofertele speciale Help Travel

Daca esti la curent cu ofertele speciale ale agentiilor de turism poti beneficia cu adevarat de cele mai bune preturi pentru o vacanta de vis.

Ofertele last minute pentru Hotelul Condor (4*, Sunny Beach) sunt cel mai bun exemplu de economii excelente pentru cei care nu si-au facut inca planuri de vacanta.

Mai mult, intr-o camera dubla cu doi adulti, copiii intre 2 si 12 ani beneficiaza de reducere 100% cu un pat suplimentar. Oferta speciala este disponibila prin Help Travel, iar pe site-ul Magazinul de vacante poti afla detalii suplimentare despre aceasta oportunitate excelenta.


Help Travel, solutia pentru un concediu la tarife incredibil de mici

Ofertele last minute disponibile prin Help Travel te pot ajuta sa cheltuiesti mai putini bani pe cazare pentru o vacanta cat mai reusita.

Poti calatori cat mai ieftin si obtine reduceri incredibile, atunci cand urmaresti in mod regulat ofertele last minute din Magazinul de vacante, indiferent daca preferi litoralul din Bulgaria, Grecia, Turcia sau alte destinatii de vacanta, in Europa sau in locatii exotice.

Sursa foto: lastminutetravel.sk

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea