Vacante

#turism #orient express #danube express # trenuri romania

Danube Express, un nou tren de lux care trece prin Romania

Danube Express este un nou tren de lux care trece prin Romania. Acesta este cel de-al doilea tren de lux, dupa Orient Express, care are opriri in Romania pe traseul sau. Statiile din tara in care opreste Danube Express sunt Sighisoara si Brasov.

Danube Express, un hotel pe sine

Danube Express este un tren de lux care se doreste a fi un hotel pe sine pentru calatorii care vor sa descopere frumusetea Europei.

Trenul ofera calatorii de placere pe diverse rute: The Transylvanian East, The Transylvanian West, Istanbul to Prague si The Central European. Astfel de calatorii au durata medie de 4 zile si pot costa peste 3000 lire sterline de persoana. Clientii companiei sunt turisti din toata lumea: Statele Unite, Australia, Marea Britanie, Canada, China etc.

Oferta Danube Express

Calatoria din Budapesta in Istanbul dureaza 4 zile si 3 nopti. Oferta se numeste The Transylvanian East si se doreste a fi o calatorie de pe malurile Dunarii pana pe cele ale Bosforului, trecand prin Transilvania si regiunea rurala a Bulgariei.

In trenul cu patru vagoane, calatorii beneficiaza de un compartiment de tip apartament cu aer conditionat si toate mesele incluse. Pretul unei astfel de calatorii este de 2790 lire sterline de persoana, fiind un pret mai mic comparativ cu cel pentru o calatorie cu Orient Express.

In Romania, pasagerii trenului au ocazia sa viziteze Branul si orasul Sighisoara.

Orient Express, primul tren de lux care tranziteaza Romania

Orient Express, in schimb, tranziteaza Romania pe ruta Paris-Istanbul si face doua opriri: la Sinaia si in Bucuresti. O calatorie cu Orient Express este costisitoare, pretul pentru 2013 ajungand la 14.260 euro conform site-ului oficial.

Calatoria de la Paris la Istanbul are loc o singura data pe an si include opriri in Budapesta si Bucuresti. Calatoria cu Orient Expressul dureaza 6 zile si 5 nopti. Pretul calatoriei asigura transportul si cazarea cu trei mese pe zi, precum si gustari in timpul zilei.

Foto: vacationsbyrail.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea